Obavijesti

Lifestyle

Komentari 136

Sve za operacije: Mama kćer potiče na seks sa 'sponzorima'

Sve za operacije: Mama kćer potiče na seks sa 'sponzorima'

Georgina i njena kći Kayla ovisne su o plastičnim operacijama, na koje su do sad potrošile preko osam i pol milijuna kuna. Novac za estetske korekcije dobivaju od 'sponzora'

VIDEO

Georgina Clark (41) i njena kćerka Kayla Morris (23) su nedavno gostovale u emisiji ITV televizije 'The Kyle Files', gdje ih je  ugostio voditelj Jeremy Kyle.

Kyle je u svom showu suočio majku sa njenom ovisnošću o plastičnim operacijama, a rekao joj je i da smatra da je 'odvratno što  svojoj kćerki dopušta da se seksa sa starijim muškarcima, koji nakon toga i njoj i mami plaćaju za plastične operacije'.

Kayla je rekla da je za njenu opsjednutost estetskim operacijama najviše krivo vrijeme u kojem živimo, i pritisak koji stvaraju društveni mediji s fotografijama 'savršenih žena'. Dodala je i da nam poznate influencerice poput sestara Kardashian 'prodaju' trendove koje je mladim djevojkama teško pratiti, i da su one jedan od razloga što je poželjela veće grudi i stražnjicu. Zbog pritiska poznatih i slavnih, i onoga što vidi na društvenim mrežama je, kaže, poželjela 'napumpati' usta i povećati grudi.

Njena majka Georgina također je priznala da je s vremenom postala ovisna o plastičnim operacijama, a objasnila je i da 'nikako nije zadovoljna svojim izgledom jer uvijek smatra da joj još nešto nedostaje'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voditelj je iskoristio priliku da ju pita i 'kakva to majka svojoj 18-godišnjoj kćeri dopušta da se seksa sa starijim muškarcima da bi si tako platila kozmetičke "popravke'. Iako je na početku negirala da je znala išta o tome, Georgina mu je konačno odgovorila da se užasno osjeća zbog toga.

Kad je veće slavlje: kad se udajemo ili kad se rastajemo?
Kad je veće slavlje: kad se udajemo ili kad se rastajemo?

Kako je Georgina objasnila, Kayla je svoje tinejdžerske godine provela razmišljajući o tome što bi sve na sebi promijenila, i planirajući estetske operacije. A o tome da promijeni svoj izgled mlada djevojka počela je sanjati kad joj je bilo samo 11 godina, jer je, kaže, htjela izgledati kao Katie Price. Ubrzo je majku nagovorila da joj dopusti da poveća usne, a danas obje priznaju da su postale ovisne o 'nožu plastičara'. 

Georgina je već prije u jednom razgovoru za Daily Mail rekla kako je zapravo 'sretna što joj se kći skida za novac i tako plaća operacije', a nije joj smetalo ni kad je Kayla našla 'sponzora', muškarca starijeg od 50 godina. No u emisiji je kći majku očito iznenadila kad je izjavila kako joj je 'dosta operacija, te da bi htjela izgledati što je prirodnije moguće'. 

Radila je kao kuharica, a zbog ovih fotki sad zarađuje milijune
Radila je kao kuharica, a zbog ovih fotki sad zarađuje milijune

 - Prvu sam operaciju obavila sa 12 godina, i sjećam se kako sam uzbuđena bila - ispričala je djevojka, dodajući da je 'teško biti mlada žena u današnje vrijeme kad se sve vrti oko selfija, Instagrama i zvijezda poput Kim Kardashian'. 

- Ako u današnje vrijeme niste zadovoljni sobom i sretni zbog svog izgleda, pod utjecajem medija ćete se odlučit na neku fizičku promjenu, pogotovo ako za to imate novca - rekla je Kayla u emisiji, i dodala kako ne želi više operacija jer sada želi izgledati što prirodnije, te da 'ne može ni gledati svoje stare fotografije jer sama sebi izgleda blesavo i smiješno'. 

256678353

- Ali ja mislim da su ti super te 'prevelike' usne - odgovorila joj je na to majka, kojoj je onda voditelj rekao da bi se on smatrao prilično lošim roditeljem kad bi svojoj 18-godišnjoj kćerki dopuštao da za novac spava sa starijim muškarcima, i to da plati za estetske zahvate. Na to mu je Georgina rekla da se 'ni ona ne osjeća dobro zbog toga', ali nije imala nikakvo 'opravdanje' za svoje ponašanje. 

Činio se savršen, a onda - šok! Imao je malog, lizao mi kapke...
Činio se savršen, a onda - šok! Imao je malog, lizao mi kapke...

- Jako sam sretna što imam kći kao što je Kayla, koja mi plaća operacije. Ne mislim da je loše što ima 'sponzora' ili što izvodi striptiz da nam plati operacije. Nas dvije živimo život iz snova zbog toga - rekla je Georgina, inače majka četvero djece, u intervjuu koji je prije dala prije za MailOnline. Dodala je 'i da je 'ponosna na svoju kći'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom