Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Planeti određuju što ćete, kada i koliko pojesti

Planeti određuju što ćete, kada i koliko pojesti
1

Vodenjaci se debljaju iz lijenosti, Ribe imaju osjetljiv želudac, a Bikovi pate od alergija. Jarčevi su skloni kuhanju bez puno eksperimentiranja

VIDEO

Većina Riba jede potpuno krivu hranu, a svaki deseti Lav ili Ovan pati zbog kilograma koji se nakupljaju na trbuhu. To ih čini znakovima koji imaju najviše problema s težinom. Astrologija možda neće razriješiti sve veći problem prekomjerne debljine, no prema istraživanju časopisa Somerfield Magazine, planeti utječu na prehrambene navike pa time i na tjelesnu težinu. Ribe imaju velike probleme s otpuštanjem viška tekućina, a Vodenjaci se debljaju iz lijenosti jer često odlaze u restorane brze hrane. Među svim znakovima alergije na hranu najčešće su kod Bikova.

OVAN
Jedite manje obroke, ali češće bez obzira na to koliko ste zaposleni. Vi ste osoba koja postaje užasno uznemirena kad je gladna.

BIK
Osigurajte da vaša večera bude zadovoljavajuća. Divljač, janjetina i perad su dobar izbor. Pripremite ih s obiljem povrća.

BLIZANAC
Izbjegavajte jaku kavu i zobenu kašu jer vam ne čine dobro. Jedite u krugu obitelji ili prijatelja jer ćete tako manje pojesti.

RAK
Lako dobijete na težini, no istodobno vodite računa o broju pojedenih kalorija. Jedite samo ako ste potpuno smireni.

LAV
Ne možete li živjeti bez ukusnih sendviča, pripremite ih s mnogo povrća i zdravog mesa poput puretine i pečene piletine.

DJEVICA
Nemojte jesti previše kruha i teške hrane. Izbjegavajte sve što je masno, jako začinjeno i pokušajte što dulje žvakati.

VAGA
Probudite se ranije i pripremite doručak koji će vam dati dovoljno energije za čitav dan. Tako ćete navečer pojesti manje.

ŠKORPION
Nemojte piti alkohol, pogotovo dok radite. Voda je za vas najzdravije piće premda vam neće naštetiti ni čaša vina uz večeru.

STRIJELAC
Izbjegavajte nekvalitetnu hranu i lošu atmosferu u blagovaonici. I jedno i drugo će vas oneraspoložiti pa ćete jesti previše.

JARAC
Skloni ste kuhanju bez puno eksperimentiranja. Ipak, napunite hladnjak hranom koja se brzo priprema poput tunjevine.

VODENJAK
Naučite prestati jesti u trenutku kad osjetite da je bilo dovoljno, čak i ako se vaša humanitarna priroda bude protiv toga bunila.

RIBA
Ribe trebaju izbjegavati kiselu hranu, papar, hren i prženu slaninu. Imaju vrlo osjetljivi želudac koji loše reagira na teška jela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'