Obavijesti

Lifestyle

Komentari 454

Po horoskopu, saznajte koji je poklon idealan za vašu damu!

Po horoskopu, saznajte koji je poklon idealan za vašu damu!
1

Ako još uvijek ne znate što biste poklonili svojoj dragoj na današnji dan, zvijezde su tu da vam pripomognu. Dobro je znati da žene rođene u određenom znaku imaju drugačije želje od drugih.

VIDEO

Saznajte što je prema astrologiji najbolje pokloniti svojoj djevojci, ženi, majci, baki, sestri ili prijateljici u odnosu na njezin horoskopski znak.

OVAN. Ove su žene u neprestanoj žurbi, jer žele ostvariti mnogo planova. Za nju bi najbolji poklon bio zgodni planer u koji će upisivati svoje obaveze, a nije loša ideja ni uplaćena teretana i buket crvenih ruža.

BIK. Žene u ovom znaku poprilični su hedonisti, pa njezin poklon, iako ne mora nužno biti skup, mora djelovati glamurozno i luksuzno. Uplatite joj tretman u wellness centru ili joj poklonite nakit. Uz to, nemojte zaboraviti na buket crvenih ruža.

BLIZANCI. Ove djevojke vole sve znati i raditi na sebi. Najbolji bi poklon za nju bio dobar komplet knjiga, godišnja pretplata na njezin omiljeni časopis ili set olovaka. Uljepšajte joj dan i buketićem đurđica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

RAK. Račice vole poklone. Najbitnije je da im dođu do srca. To može biti biti okvir za sliku, domaći kolači ili nešto za kuhinju. Cvijeće neka bude bijelo, najbolje ljiljani.

LAV. Štogod da im odlučite pokloniti, unaprijed mislite na to kako ćete im upakirati, jer ako se ukrasni papir ne svijetli, naće imati nikakvog učinka. Lavicama poklonite bocu dobrog šampanjca, zlatni nakit i malo ogledalce. Odvedite je na večeru u restoran, a nemojte zaboraviti i buket žutih ruža.

DJEVICA. Dame u ovom znaku vrlo su praktične. Najbolje bi bilo da im uz neku orhideju, ružu ili narcise poklonite poklon bon u knjižari ili nekoj drogeriji.

POGLEDAJTE VIDEO: Što pokloniti ljepšem spolu za njezin dan?

Pokretanje videa...

01:00

VAGA. Što god poklonili vagama, to mora biti lijepo i korisno. Darujte joj neke lijepo oslikane kutije u koje će upakirati svoje korisne sitnice, kalupe za kolače ili obiteljski portret. Neće se ni buniti ako joj poklonite udobnu spavaćicu. Ruže moraju biti ogromne i mirisne.

ŠKORPION. Žena u ovom znaku je strastvena, pa nećete pogriješiti ako joj poklonite seksi donje rublje ili nešto slično što će rasplamsati stvari u vašoj spavaćoj sobi. Nemojte zaboraviti na buket crvenih ruža.

STRIJELAC. Ovim ženama morate pokloniti nešto što će ih "tjerati" na akciju. Od seksi lisica, preko putnih torbi do putovanja na nekoj "divljoj" destinaciji u kojoj ćete zajedno moći istraživati. Cvijeće mora biti također divlje, poput karanfila.

JARAC. To su dame feministkinje, pa morate pripaziti što ćete joj pokloniti. Najbolje bi bilo da joj poklonite neku pametnu knjigu, kartu za muzej, a od cvijeća opredijelite se za magnoliju.

VODENJAK. Poklonite joj set kozmetike ili donji veš od čiste svile ili fine čipke. Obradovat će je i novi smartphone. Birajte orhideje ili kaktus.

RIBE. Ribe žive u svijetu mašte. Kupite joj neku dobru knjigu, odvedite je na kratko ali slatko putovanje, a hotel po moćućnosti neka bude s bazenom u kojem će plivati. Od cvijeća birajte jorgovane ili orhideje.

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 454
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...