Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Podrška: Trener se udebljao 32 kg da bi gubio kile s klijenticom

Alissa se borila s prekomjernom težinom cijeli život, a na početku njihovog projekta imala je 140 kg. Trčali su, podizali utege, slijedili strogu dijetu i bili jedno drugome podrška

VIDEO

Gubitak težine nije jednostavan, a to znaju svi oni koji su barem jednom u životu otišli na dijetu. Izbacivanje nezdrave hrane, vježbanje i motivacija stvari su koje tada ulaze u svakodnevicu.

Bez doručka se mršavi, ali je važan da bismo imali energije
Bez doručka se mršavi, ali je važan da bismo imali energije

Neke ljude pri toj bitci bodre treneri, a jedan od njih odlučio je otići korak dalje. Kada su u TV showu 'Fit to Fat to Fit' trenera Adonisa Hilla pitali bi li se udebljao i zajedno prolazio bitku s kilogramima s klijentom, on nije puno razmišljao.

- Ako to znači da ću spasiti nečiji život, definitivno - rekao je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odlučio se boriti zajedno sa svojom klijenticom Alissom. U četiri mjeseca trebao se udebljati 32 kilograma da bi bio na istoj kilaži kao što je ona. Alissa se borila s prekomjernom težinom cijeli život, a na početku njihovog projekta imala je 140 kg.

Adonis je jeo hamburgere i pomfrit, pio sokove te je prestao vježbati. Njegova predanost tome da se udeblja uzrokovala je zdravstvene probleme kao što je hipertenzija i počeo je imati problema sa šećerom.

Zbog zdravstvenih problema Adonis je morao usporiti s nezdravim navikama. Kada je stigao do cilja i udebljao se 32 kg počeli su zajedno gubiti kilograme. 

Smoothie zdravlja: Uz voće, čili i laneno ulje brže se mršavi...
Smoothie zdravlja: Uz voće, čili i laneno ulje brže se mršavi...

Trčali su, podizali utege, slijedili strogu dijetu i bili jedno drugome podrška. Nakon nekoliko mjeseci postigli su odlične rezultate. Alissa je izgubila oko 25 kg, a Adonis je imao 102 kilograma, kao i prije.

- Presretan sam. Nadam se da će naša borba pomoći i drugima koji se bore s pretilošću. Alissa ima još kilograma za izgubiti pa ona nastavlja bitku - izjavio je Adonis kojemu su nakon što se vratio na prethodnu kilažu, prestali zdravstveni problemi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adonis "No Excuses" Hill (@bodybyadonis)

Iz vlastitog iskustva, Adonis Hill je pokazao da ljudi mogu postići što god požele ako su dovoljno motivirani. Dodaje da je tu važna empatija i sposobnosti razumijevanja i dijeljenje osjećaja druge osobe. Ovim eksperimentom trener se nada da će podići svijest o rizicima pretilosti. 

- Da smo nastavili tim nezdravim putem, na kraju bi nas dočekalo samo groblje - zaključuje. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru