Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pogled u oči osvojit će puno brže i učinkovitije od dekoltea

Pogled u oči osvojit će puno brže i učinkovitije od dekoltea
1

Glavni aduti flerta su opuštenost, glas i apetit. Pogled od dvije sekunde upućen prema njemu može mu dati do znanja da ste zainteresirani i spremni na zavođenje

VIDEO

Svrha flerta trebala bi biti zabava i potencijalno upoznavanje partnera, a ne najvažnija stvar u životu. Zato ga se ne bi smjelo shvaćati preozbiljno. Ako vjerujete u flert, bolje i lakše ćete flertovati. Samo se zamislite u najboljemu mogućem izdanju. Do u najsitnije detalje promislite kad ste posljednji put flertovali. 

Prije svega trebali biste poraditi na govoru tijela. Muškarci brzo zapaze ženski potencijal primjećujući obline, ali i držanje, pokazala su istraživanja. Zato se tijekom flertovanja ispravite, zabacite ramena i pokažite koliko ste ženstveni - tako da ga govor tijela privuče. Dovoljne su dvije sekunde kontakta očima kako biste pokazali da ste zainteresirani.

Također, žena koja uspješno flertuje može učiniti da se ljudi oko nje osjećaju odlično. Zato ne idite nigdje ako ste pod stresom. Kako biste to izbjegli, unaprijed sve isplanirajte i pripremite odjeću. Sve što zatim trebate je biti samouvjereni, nasmiješeni i spremni za dobru zabavu.

Ponavljanje je prvi korak zavođenja

Osim što bi bilo poželjno da zaista slušate muškarca s kojim flertujete, pokažite mu to jasno. Kad nešto kaže, ponovite njegovu tvrdnju u obliku pitanja. to će vas učiniti još privlačnijom.

Svaka igra prestaje dok je najbolje

Prestati flertovati je najbolje dok se još zabavljate. tako se nećete početi osjećati jadno kad vam prestane biti zabavno, a onaj s kim ste flertovali vrlo vjerojatno će vas poželjeti opet vidjeti. Muškarcima je seksepilniji dublji glas.

Muškarcima je seksipilniji dublji glas

Privlačnijim i više udvarajućim smatraju se dublji glas i sporiji govor. Zato je dobro pripaziti da vam od nervoze glas ne postane piskutav.

I dok se jede, može se uspješno flertovati

Dobar apetit povezuje se sa seksualnim apetitom, pa se ne preporučuje prebiranje po hrani. Senzualni pokreti usnama i prstima te pogledi tijekom jedenja također mogu uspješno zavoditi.

Neka on bude u središtu pozornosti

Ako ste nervozni dok razgovarate, usmjerite pozornost na njega. Postavljajući mu pitanja, odvratit ćete pozornost sa sebe dok se ne smirite.

Priđite mu i ležerno ga pozovite na piće

Flertovali ste umjereno i pritom bili suptilni kako ne biste izgledali očajno. No čini li vam se da nije shvatio, pogledajte ga u oči, samouvjereno se nasmiješite i pitajte je li ponekad za piće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku