Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Pomaže li to? Uređaj snima razinu stresa iz otiska prsta

Pomaže li to? Uređaj snima razinu stresa iz otiska prsta
4

RUSKA TEHNOLOGIJA U samo nekoliko minuta metoda, pomoću koje se profesionalni sportaši pripremaju za velika natjecanja, analizira razinu energije u organizmu

VIDEO

Rus mi je uzeo otisak prstiju. Pomislila sam da mi nema spasa. Šalu na stranu, nije da me oteo KGB. Uređaj, odnosno kamera koja koristi GDV (gas discharge visualisation) tehnologiju u samo nekoliko sekundi iščitala je energetsko stanje mojeg organizma.

Prvi rezultati me i nisu previše iznenadili - nivo energije na ljestvici od 0 do 100 pokazao je 43,94 što i nije čudno jer je iza mene osam sati u redakciji, a nivo stresa na skali od 0 do 10 - iznosio je tričavih 4,45. To bi značilo da sam optimalno stresirana. No ovo su rezultati brzog testa, rađenog na samo dva ista prsta obje ruke. No kad smo “poslikali” svih deset prstiju, slika je bila puno detaljnija i jasnija. I mene, kao blagog hipohondra, zanimali su svi detalji. Tu je uskočio Dmitry Orlov, menadžer tvrtke Bio-Well, koji ovu tehnologiju uskoro dovodi u Hrvatsku.

Riječ je o tehnologiji na kojoj su ruski znanstvenici na čelu s dr. Konstantinom Korotkovim radili dvadesetak godina, a koja je svojevrsni spoj znanosti i istočnjačke medicine. Naime, uređaj uzimajući vaš otisak prsta daje uvid u stanje svih organa u tijelu. Naime, na svakom prstu smještene su akupunkturne točke koje su u direktnoj vezi s određenim organima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Prije pečenja kolača: Evo kako lako očistiti pećnicu bez muke
Prije pečenja kolača: Evo kako lako očistiti pećnicu bez muke

- Tehnologija je jednostavna. Kad stavite prst u uređaj i vrhom nježno dotaknete zrcalo smješteno unutra, uređaj šalje vrlo jak elektromagnetski impuls koji ‘izvlači’ elektrone iz prsta. Ti elektroni, sudarajući se s molekulama zraka, stvaraju plinski naboj i pritom dobivamo vašu energetsku sliku. Količina elektrona koju čovjek ispušta povezana je s količinom energije s kojom raspolaže. No nije ispravno reći da je vaše stanje, što više energije imate, time bolje. Kao i u svemu, postoje norme, pa tako ako je prisutno puno energije, to znači da opet nešto nije u redu. Možda se organizam bori s nečim pa proizvodi više energije - kaže mi pokazujući na zaslonu sliku koja prikazuje rad mojeg organizma.

- Bole vas križa? - upitao me Dmitrij i onda sam shvatila da ovdje ipak ima nečega. Naime, pola sata prije izlaska iz redakcije nešto me presjeklo u leđima.

Upala na svadbu u vjenčanici i vikala: 'To sam trebala biti ja'
Upala na svadbu u vjenčanici i vikala: 'To sam trebala biti ja'

- Da, stvarno me boli. Kako znate? - upitala sam, a na slici mi je pokazao: “Evo, tu, gdje je vaš elektronički zapis isprekidan lijepo se vidi da se u leđima nešto događa”. No to nije sve. Svi moji organi radili su ispod granice optimalnog, osim jetre, koja je bila na više od 90 posto.

- Prema samo jednom testu ne možemo suditi da nešto nije u redu. Uzmemo li u obzir da je sad 18.30 i da ste radili cijeli dan, jasno je da ste umorni. A kako je jetra, osim što filtrira i izbacuje toksine iz tijela, zadužena i za energetsku opskrbu organizma, ona sad radi punom parom kako bi nadoknadila manjak energije - pojasnio mi je. Ova tehnologija nudi niz mogućnosti. Ruski su je znanstvenici koristili za profiliranje sportaša koje su slali na Olimpijske igre, a njome se sad služe neke svjetske tvrtke u procjeni svojih zaposlenika, pa onda s obzirom na to je li netko više ili manje timski igrač, odlučiti koje mu radno mjesto najviše odgovara.

Prijateljice 80 godina: Znaju se od škole, sada su skupa u domu
Prijateljice 80 godina: Znaju se od škole, sada su skupa u domu

Znanost i drevna medicina

Tehnologija kojom se uređaj koristi naslanja se na korejsku alternativnu medicinu - Su Jok pa se analizom akupunkturnih točaka dobiva uvid u rad organa.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...