Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pomoć kod plivanja: Prsluci za spašavanje 'Sirena' za štence

Sirena prsluci za spašavanje dolaze iz robne kuće Albabara koja se bavi proizvodnjom potrepština za ljubimce, a PR brenda 'obećava' da će svakog psa zadržati na površini

Mali se psi u mnogo čemu ponašaju kao mala djeca, pa od vlasnika 'zahtijevaju' ljubav i pažnju, ali i određen oprez da bi se osjećali sigurnima. Zato, prije nego se ovog ljeta sa svojim ljubimcem uputite na kupanje, razmislite treba li - prsluk za spašavanje. Da, postoje prsluci i za pse (u Amazonovoj trgovini za 25 dolara ili 165 kuna), a ovog su ljeta pravi hit prsluci za spašavanje za pse u obliku - sirene.

'Sirena' prsluci dolaze iz robne kuće Albabara, koja se inače bavi proizvodnjom raznih potrepština za kućne ljubimce, a iz tvrtke tvrde da 'svakog psa zadržati na površini' vode; u bazenu, jezeru i u moru.

Foto: Amazon

Prsluci su na Amazonu dostupni u plavoj, zelenoj i rozoj boji, dizajnom s ribljim ljuskama jer kako im i ime govori, podsjećaju na morske sirene. Ako imate psa koji ne zna plivati ili se boji vode pa mu poželite nabaviti ovakav modni detalj, njegova veličina neće biti prepreka jer su 'Sirena' prsluci napravljeni za sve pasmine i za 'svaki uzrast' pa dolaze u maloj, srednjoj i velikoj veličini sa podesivim kopčama, piše Women's Health.

BRZ I POUZDAN 'Prva njuška' HGSS-a! Draco je jedan od najbolji pasa tragača

- Do sada je moja kujica bila preslatka, a s ovim je neodoljiva - komentirala je na Facebooku vlasnica jedne labradorice. A osim što očito pruža 'funky izgled', ovaj bi prsluk psima trebao pomoći da se oslobode od straha od vode, a nekima i da nauče kako plivati.

Jedan je vlasnik tako napisao:

- Mom je štencu prsluk pomogao da nauči  plivati ​​na svom prvom ukrcavanju na kajak. Super mi je i kako se prsluk 'pretvara' u oklop.

NIKAD NISU ZADOVOLJNI: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (4)
  • Svi psi plivaju od okota do smrti i ne treba im pojas, koji samo smeta.

    17. 8. 2019,   13:41
  • Pas koji ne zna plivati??? Takav ne postoji. A ako se boji vode, prsluk mu sigurno neće pomoći.

    17. 8. 2019,   23:26
  • Ahahaha.:)) Preslatko "Morski pas" 🧜🏼‍♀️

    17. 8. 2019,   13:10