Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Porculanski ten 'obojite' u nježne ružičaste tonove

Porculanski ten 'obojite' u nježne ružičaste tonove
3

Crveni ruž plus umjetne trepavice aktualni su već nekoliko sezona. Proljetni make up odmorite od teških podloga jer biste mogli dobiti kontraefekt.

VIDEO

Intenzivne boje sjenila i ruževa poput narančaste, plave ili žute obilježit će najnovije make up trendove za proljeće/ljeto.
- Trendovi se nadopunjuju iz sezone u sezonu - kaže vizažistica Mirta Pejić te dodaje kako će ružičasta odnosno pink ipak biti više prisutna, kako u modi, tako i u make upu. Za nadolazeću sezonu savjetuje prozračnu podlogu, bez tekućeg pudera.
- Za mat izgled nakon hidratantne kreme dovoljno je staviti lagani puder u kamenu. Oči istaknuti maskarom, obraze s malo rumenila, a na usta će biti dovoljno nanijeti sjajilo - savjetuje vizažistica. Dodaje kako žene i djevojke s problematičnim tenom zbog prikrivanja često rabe previše pudera i završni efekt u tom je slučaju još gori. Za crveni ruž koji na svakoj ženi ističe seksepil Mirta kaže da ga nikad ne bi trebalo izbaciti iz kozmetičke torbice. Nadopunjen umjetnim trepavicama, dovoljan je za glamurozan večernji make up. Ako imate dovoljno guste i duge trepavice, naglasite ih samo parcijalnim trepavicama.

Usne obojite jakim nijansama
Ruževi će ovog proljeća i ljeta biti sve samo ne neutralni. Sve nijanse crvene te narančaste naglasit će svaki “look”, a one odvažnije odlučit će se za ruževe ekstremnijih nijansi - plave i zelene, predstavljene na revijama Louisa Vuittona te Valentina.

Porculanski ten je uvijek u trendu
Podloga za make up treba biti što laganija. Umjesto tekućeg pudera rabite samo onaj u kamenu te korektor kako biste prekrili nedostatke. Obraze naglasite s malo neutralnog rumenila. Konačni efekt mora biti svjež i prirodan porculanski ten.




Proljeće voli neukrotive frizure
Zaboravite na peglanje kose. Proljetno-ljetne frizure su prepune volumena te pomalo neukrotive. Kosu možete natapirati, nakovrčati ili je jednostavno nonšalantno razbarušiti. Što se frizure tiče, sve je dopušteno sve dok nije ravna, sjajna te uredno podšišana.

>>> “Sugar sweet”- lila sjenila i pink ruževi
Kay Montano, vizažistica slavnih, za proljeće/ljeto predlaže “sugar sweet” make up, kako ga sama naziva. Sastoji se od sjenila u svim tonovim ljubičaste te ruževa i sjajila u nježnoj ružičastoj. Naravno, sve to uz besprijekoran matirani ten.

>>> “Make up nije napad na muževnost”
Muškarci bi, kao i žene, trebali voditi više računa o ljepoti svog lica. Muški make up sve je zastupljeniji na policama parfumerija. Vizažistica Mirta Pejić smatra kako bi ga muškarci trebali rabiti bez imalo srama jer su ženama sve privlačniji oni koji puno truda ulažu u svoj izgled. Preporučuje kozmetiku Biotherm Homme ili Shiseido.
- Dečki, nemojte make up doživljavati kao napad na vašu muževnost - kaže mlada vizažistica.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju