Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Porođaj mi je doslovce spasio život, babica je vidjela izraslinu

Babica je mislila da je to bezazlena kvržica u maternici, no upozorila ju je da svakako posjeti liječnika. Poslušala ju je, a analiza je pokazala da se radi o zloćudnom tumoru

Carla Woods (29) iz Velike Britanije veselila se dolasku djeteta na svijet i niti na kraj pameti joj nije bilo da će rađanje postati loša vijest koja joj je zapravo spasila život.

Babica je tijekom poroda blizu grlića maternice ugledala čudnu izraslinu veličine mandarine za koju se kasnije ispostavilo da je rak. Da se bolest razvija u njezinom tijelu nije znala jer nikakvih simptoma nije bilo, barem ih ona nije uočila.

Objavljuje Carla WoodsUtorak, 12. lipnja 2018.

- Najmlađa kćer Freya mi je možda spasila život. Rodila sam je prije 14 mjeseci. Da nju nisam rađala rak ne bi bio otkriven i proširio bi se tijelom - rekla je ova majka dvoje djece.

ŠOKIRALA SE Baka (50) rodila četvrto dijete: 'Rekli su da sam u menopauzi'

Babica je najprije mislila da je to bezazlena kvržica u maternici, no upozorila ju je da svakako posjeti liječnika. Poslušala ju je, a analiza je pokazala da se radi o zloćudnom tumoru na vaginalnom zidu koji se već proširio na limfne čvorove u preponama.

Objavljuje Carla WoodsUtorak, 29. svibnja 2018.

- Bio je to veliki šok za mene i mojeg supruga. Rak su mi službeno dijagnosticirali u prošle godine. Prije toga sam redovito išla na uzimanje briseva i sve je bilo u redu - dodala je.

- Bio je već velik kao mandarina i morala sam ići na kemoterapiju te na radioterapiju da bih ga se riješila. Nisam mislila da ću tako provesti porodiljni dopust, no zahvalna sam što su ga pronašli rano - rekla je Carla i dodala da je nakon svih tih tretmana ostala neplodna jer je ušla u preuranjenu menopauzu, no sretna je što je živa, što se rak povukao te će imati priliku promatrati kako joj kćeri odrastaju.

TIŠINA, BEBA U TRBUHU! Vičete na trudnicu? Zbog toga bi beba mogla imati slabiji sluh

Kaže kako nije imala nikakve simptome po kojima bi prepoznala bolest, poput krvarenja te bolova u leđima ili zdjelici. 

- Da nisam rađala tumor bi i dalje rastao i tko zna kako bi to završilo. Rađanje mi je spasilo život - prokomentirala je, a prenosi Daily Mail.

BAHATI I PUNI SEBE: Ovo su najumišljeniji horoskopski znakovi, uopće ne mare za druge

Komentari (2)
  • Mnogi misle da je zdrastveno u UK bolje od naseg, da je kod nas vodila trudnocu ne bi bilo teoretske sanse da joj se ne uoci tolika izraslina u svih 5-6 UZ koliko prosjecna trudnica napravi (i plati). Jest da nam je drzava banana, al to je neosporivo.

    6. 3. 2019,   23:24
  • Svaki tjedan, rak jedan. Vi ste stvarno opsjednuti zastrašivanjem!

    6. 3. 2019,   22:36