Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poslala im sliku s dečkom, a njenog oca šokirao jedan detalj

Britanka Kelsey (22) željela je poslati mami fotografiju s odmora. Pozirala je sa svojim dečkom Elliotom, ali tek kada je poslala sliku je primijetila da je u kadru i jedan detalj koji je iznenadio njenog tatu

Naime, Kelsey je sa stola zaboravila maknuti narančastu bocu Durex lubrikanta, a to je bilo prvo što je na slici primijetio njen otac.

'FOKUS JE NA PARTNERU' Dala dečka prijateljici na probu, a sada dijeli savjete za 'trojac'

Bio je to pravi neugodnjak za Kelsey, a posebno za njenog dečka Elliota. Mama joj je odgovorila da je tata rekao da je slika super, a i boca Durex lubrikanta također.

Foto: Screenshot/Twitter

Kelsey se pokušala izvući, govoreći da je to zapravo Elliotova krema za koljeno, ali mama joj je odgovorila da je njen 'FBI' tata zumirao sliku i da znaju da to nije krema za koljeno. Kelsey je na to odgovorila da je Elliotu jako neugodno zbog toga.

Kelsey je ovaj razgovor između nje i mame podijelila na svom Twitter profilu, a objava je vrlo brzo postala popularna.

 

 

Komentari (67)
  • oke ne znam sto je cudnije u toj prici...to da je otac primjetio lubikat i reagirao (mislim mogo ga samo ignorirati i nikom nis) to sto su oni mislili da njihova kci ide na odmor s deckom igrat sah i belu u dvoje, to sto se ona pokusava izvuci da mama i tata idem s deckom na odmor i igrali bumo sah i belu u dvoje i to otvorenu. ili sto je podjelila taj "neugodnjak" na twitteru( mislim koji k****) ili to sto je tu pricu objavio 24 sata??? i jos mi nesto nije jasno dali zene na vagini i anusu imaju okusne bradavice pa da osjete "bezobraznu jagodu" i kakva je to "bezobrazna" jagoda dal ti kune mater?? naziva pogrmnim imenima?? e da i zenska nema grudnjak :D

    9. 7. 2019,   19:13
  • Elliot voli staviti u guzu 😂😂😂

    9. 7. 2019,   19:08
  • Sad tatica zna da mu kćerka voli u guzu

    9. 7. 2019,   20:48