Obavijesti

Lifestyle

Komentari 43

Postoje stvari koje u životu ne bi trebalo tolerirati - baš nikad

Postoje stvari koje u životu ne bi trebalo tolerirati - baš nikad

Zapamtite, jednom se živi, a taj život ne traje pretjerano dugo. Budite sretni jer to zaslužujete i na to imate pravo - izbjegavajte sve zbog čega se osjećate loše, koliko god možete

VIDEO

Sasvim je u redu biti pomalo sebičan i staviti sebe na prvo mjesto. Nema ničeg plemenitog dopustiti nekome da vas gazi, ponižava i konstantno prenosi negativnu energiju. 

No, mnogi to dopuštaju, a zašto? To je pitanje na koje sa sigurnošću ne mogu odgovoriti ni oni sami.

Ponekad je teško postaviti granicu i biti siguran što tolerirati, a što ne. No, jednostavno pravilo pomoći će vam u tome - izbjegavajte sve zbog čega se osjećate loše, koliko god možete. Zapamtite, jednom se živi, a taj život ne traje pretjerano dugo. Budite sretni jer to zaslužujete i na to imate pravo.

Ovo su stvari koje ne treba tolerirati u životu:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Život u kojemu nema uzbuđenja i strasti

To je ono što vas pokreće - strast. Ona vam daje nevjerojatnu energiju da napravite stvari za koje ste mislili da ne možete, i to s lakoćom I užitkom. To je život prepun dobre energije, veselja, sreće, uzbuđenja... To je ono kako bi svaki čovjek na ovom planetu trebao živjeti.

Ljude koji crpe dobru energiju

To zbilja nikome ne treba, pa čak i kad se radi o najbližim članovima obitelji. Ljude koji konstantno godinama na vas prenose negativne emocije - ne zaslužuju da na njih trošite previše vremena. Brz grižnje savjesti ih izbjegavajte, a kada pomislite pokleknuti, sjetite ste da ste vi sami sebi ipak važniji, i to je u redu.

Znate li razlikovati - je li netko načitan ili je vrlo inteligentan?
Znate li razlikovati - je li netko načitan ili je vrlo inteligentan?

Budite svoji i ne dopustite nikome da vas pretvori u ono što niste jer nikada nećete biti sretni. Onaj tko vas iskreno voli, voljet će vas upravo takvima kakvi jeste i izbjegavat će svim silama činiti ono zbog čega ste nesretni.

Izbjegavajte i sve ostalo što u vama potiče stvaranje loše energije - od objava na društvenim mrežama do situacija za koje ste sigurni da vam ne odgovaraju.

Nagomilane stvari koje 'guše'

Što više stvari oko sebe imate, manje dobre energije će biti u vama. Sjetite se, ako ste to iskusili, najsretniji ste bili kada ste imali malo stvari. To vam je kao da dođete po namirnice u maleni kvartovski dućan ili ogroman supermarket.

Možda su cijene u malom nešto veće, no supermarketi zbilja znaju iscrpiti čovjeka - upravo zbog previše svega i svačega u njima. Počnite bacati nepotrebne stvari ili ih darivati, brzo ćete primijetiti kao da vam teret na leđima postaje sve lakši.

Čitanje i vrsta knjige otkrivaju puno toga o karakteru čovjeka
Čitanje i vrsta knjige otkrivaju puno toga o karakteru čovjeka

Izgovori, izgovori, izgovori

Da, izgovori i izbjegavanja mogu toliko iscrpiti čovjeka da je to nevjerojatno. Što više odgađate i pronalazite izgovore, problem kao da postaje sve veći, kao da ga time hranite. Razmišljate o njemu, kopka vas, javljaju se sumnje...

Naiđete li na problem, ne smišljajte izgovore, jer neće se riješiti samo. Odmah krenite u akciju i pokušajte riješiti situaciju, osjećat ćete se puno bolje. 

Loše zdravlje zbog 'gluposti'

Svi mi imamo samo to tijelo sa kojim smo se rodili, drugog nema. Nema adekvatnih rezervnih dijelova kad propadne. Brinite se o njemu. Uvijek imajte na umu što mu šteti, a što je dobro za njega - brinite o zdravlju jer ono određuje kvalitetu života.

Posao koji iscrpljuje svu energiju

Koliko god vam taj posao trebao, odvagnite koliko je zbog njega vrijedno ugrožavati psihičko i fizičko zdravlje. Stres i nezadovoljstvo zbog posla utječu na svaki aspekt vašeg života, uvlače se u svaku poru vašeg tijela - i izjedaju ih polako, ali sigurno.

Sjetite se što bi vam teže palo, da izgubite obitelj i ona izgubi vas ili posao. Teško je u današnje vrijeme pronaći adekvatan posao, ali to ne znači da ne treba pokušavati. Čovjek koji pokuša možda će uspjeti, a ona koji niti ne pokuša - sigurno uspjeti neće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...