Obavijesti

Lifestyle

Komentari 27

Posvajanje je skupo i traje, pa je odlučila roditi dijete bratu

Posvajanje je skupo i traje, pa je odlučila roditi dijete bratu

Scott i Michael zajedno su već pet godina i željeli su dijete. Danas su roditelji djevojčice koju je rodila Scottova sestra Chantelle kao surogat majka, nakon što su zaključili da posvajanje nije za njih

VIDEO

Mlada žena nedavno je rodila djevojčicu kao surogat majka, prepustivši roditeljska prava te brigu i skrb o njoj paru koji joj zasigurno neizmjerno puno znači. Naime, Chapelle Cooper (27) rodila je svoju nećakinju.

Tako je odlučila nakon što su njen polubrat Scott Stephenson (30) i njegov partner Michael Smith (29) zaključili da je posvajanje djeteta vrlo skup i složen postupak koji bi predugo dugo.

POGLEDAJTE VIDEO (o ljudima koji su unatoč nizu problema udomili troje djece):

Pokretanje videa...

01:15

Chapelle im je unijela svjetlo u život, rodivši za njih malenu Harper Elizabeth Smith. Djevojčica je plod oplodnje njenog jajašca s Michaelovom spermom.

I taj je postupak bio vrlo skup i trebalo im je vremena da pronađu kliniku od povjerenja, no sve su prebrodili. Danima su razgovarali o tome, pa čak i raspravili popis mogućih problema s kojima bi se mogli suočiti.

Family complete 👣✔️

Objavljuje Chapelle Knockout CooperNedjelja, 14. srpnja 2019.

 

- Prošli smo kroz sve što bi moglo poći po zlu, pa i kroz mogućnost da bih je mogla poželjeti zadržati za sebe, kao svoje dijete - kaže  Chapelle, koja već ima petogodišnju kćer Ivy. 

- Malenu ću uvijek voljeti kao svoje dijete, ali neću preuzeti ulogu njezine mame. Želim biti samo njena omiljena tetka - kaže surogat mama. Njen polubrat Scott rekao je da je sestra za njih učinila nevjerojatnu i izuzetno veliku stvar.

Pokretanje videa...

00:45

- Ponudila je da to učini iz dobrote vlastitog srca. To nas je dodatno spojilo kao obitelj, veze koje su već postojale sad su još snažnije - opisuje on svoj osjećaj zahvalnosti. 

- Zapanjen sam time što imamo Harper, a moja sestra se od nje potpuno 'odvojila' - kaže.

Scott je objasnio da je za djecu dovoljno da znaju ono što im je prihvatljivo, tako će i njegova kćerka znati da ju je nosila njena teta. 

Michael i on će biti njezini roditelji u pravom smislu te riječi i ona neće imati razloga da sa Chapelle razvija odnos kao s majkom. Inače, on i partner upoznali su se prije pet godina i od tada žive zajedno. 

Surogat majka: Brazilka u 52. godini rodila vlastite unuke
Surogat majka: Brazilka u 52. godini rodila vlastite unuke

- Bit će joj vrlo posebna tetka, kaže Scott. Par je surogat majci kupio polovni Citroen C3, tako da je mogla sigurno voziti tijekom trudnoće, tijekom koje je bila na porodiljnom. Scott i Michael uzeli su dopust za posvojenje, tako da Chapell nije trebala nikakva druga financijska potpora nakon što je rodila. 

- Uvijek sam imao veliku želju da imam svoje dijete i istraživali smo mogućnosti da pronađemo surogat majku. Kad je Chapelle rekla 'Zašto ja to ne bih učinila', bili smo oduševljeni.

Učinila nas je nevjerojatno ponosnima, kaže Michael. I njegovi roditelji, kao i Scottova i Chapellina mama Linda (53), oduševljeni su unučicom i pomoći će paru u brizi oko nje, piše The Mirror.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku