Obavijesti

Lifestyle

Komentari 91

'Potjeralo' ju u kući dečka, pa sakrila smrdljiv dokaz u torbu

'Potjeralo' ju u kući dečka, pa sakrila smrdljiv dokaz u torbu

Prvi spojevi mogu biti iznimno stresni zbog želje da se ostavi dobar dojam, a urnebesna priča s Twittera ima mudru pouku - nemoj piti kavu prije samog spoja

VIDEO

Na početku romantičnih odnosa brojne su stvari čarobne ako postoji međusobna kemija, a ljudi obično daju sve od sebe da bi ostavili dobar dojam i svidjeli se drugoj strani. No, neplanirane okolnosti često zamrse planove, a upravo se to dogodilo jednoj Kanađanki koja je priču o svom spoju podijelila na Twitteru, gdje je postala pravi hit.

Djevojka pod nadimkom misunderstood worm nasmijala je mnoge svojim pričom o spoju s muškarcem koji je završio u njegovoj kući, a nju je "potjeralo na wc". Ono što se dalje dogodilo je urnebesno.

Imam vam priču za ispričati. Radi se o mojoj kakici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dakle, jučer sam izašla na spoj s muškarcem kojeg sam upoznala u supermarketu. Na spoju je sve bil super, pa smo otišli do njegovog stana.

Ja sam samopouzdana, mirna i samouvjerena žena... I, osjećala sam se dovoljno ugodno da obavim nuždu u njegovom WC-u. To je bila pogreška. Njegova školjka je bila zaštopana i nije povlačila vodu kako treba.

Pa sam, naravno, kao i svaka mirna i samouvjerena žena počela paničariti. Pustila sam vodu milijun puta, samo pogoršavajući stvar.

 

U to sam trenutku već bila luda, jer sam predugo bila u kupaonici. U školjci je bio samo jedan komad kakice. U tom me je trenutku nešto spopalo, znala sam točno što trebam napraviti. Uzela sam WC papira i izvadila ga iz školjke. Nakon što sam to napravila, shvatila sam da nemam plan. Što da sad radim s tim? 

Tu sam već doista bila izvan sebe jer sam definitivno u WC-u predugo. Pa sam, opet, donijela još jednu užasnu odluku. Zamotala sam d*ek u više slojeva papira i stavila ga u torbicu.

O.K, što sad? Sjedimo na njegov kauču i ljubimo se, a sve o čemu ja mogu misliti je na ono što je u mojoj torbici.

On: Tao si lijepa, onaj trenutak u kojem si se nasmiješila, osvojila si me.

Ja: Baš slatko.

Ja (u mojoj glavi): Imam komad d*eka u torbi.

U ovom trenutku, odlučujem potražiti pomoć od sestre.

Sestra: Makela, Što se događa? Što se događa?

Ja: Ne znam. No, imam komad d*eka u torbici. Bojim se da će početi smrdjeti ili ispasti.

Sestra: Moraš nešto poduzeti. Ima samo jednu kupaonicu?

Ja: Da.

Sestra: Izađi van!

Ja: Uspjelo je za polovicu. Možda ima prozor u sobi za pranje rublja.

Sestra: Isuse Kriste.

Ja: Mogu ga izbaciti van.

Sestra: Ovo je previše. Ovo je je*eno ludo.

Nakon par sati on je otišao u kupaonicu i pustio vodu. Zaključila sam da je popravio kvar. Možda nije, no riskirat ću. Moram.

Uzela sam paket iz torbe i odmotola ga. Pomolila sam se, bacila ga i pustila vodu. Uspjelo je.

To vam je moja priča, o muškarcu koji je sjedio tamo i govorio mi da sam najnevjerojatnija žena koju je upoznao, ne znajući da par metara dalje u mojoj torbici je d*ek.

Ovo je zbilja sramotno za mene, no ozbiljno: nemojet piti kavu prije spoja, bolje je biti pospan nego skrivati go*no u torbici.

Odlasci na spojeve nisu laki, konkurencija može biti velika, a puno je riba u moru, no tek rijetke od njih imaju ovakvu urnebesnu priču za podijeliti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima