Obavijesti

Lifestyle

Komentari 38

Povuci, potegni... Liječnici mu 'lasom' izvukli dildo od 58 cm

Nakon iznenađujućeg otkrića na rendgenu, doktori su morali osmisliti potpuno novi instrument pomoću kojeg bi iz crijeva čovjeka izvukli veliki silikonski objekt, koji im je zbog glatkoće 'bježao'

VIDEO

Neimenovani muškarac (31) se pojavio na hitnom prijemu u bolnici u Italiji s 58 centimetara dugim umjetnim penisom u svojim crijevima. Muškarac se crvenog lica pojavio u bolnici nakon što je 24 sata pokušavao sam riješiti problem.

Rekao je liječnicima da pati od blagih bolova u trbuhu, a da je osim toga sasvim u redu. Rendgen je pokazao "dugo i veliko" strano tijelo u njegovom debelom crijevu, piše britanski Sun.

Liječnici u Velikoj Metropolitanskoj bolnici ASST u Niguardi, u Italiji, pokušali su ukloniti "dugo i veliko strano tijelo", za koje se ispostavilo da je umjetni penis, pomoću standardnih tehnika, gdje se umetne cijev i uređaj za zahvaćanje u debelo crijevo te izvuče objekt iz tijela.

Ali zbog "glatkoće i veličine predmeta" nijedno od postojećih medicinskih alata nije bilo dovoljno veliko za izvlačenje seksualne igračke.

Klasični uređaji koji su se uspjeli uhvatiti za igračku su bili previše labavi ili nisu imali domet kako bi zahvatili tako veliko strano tijelo, napisali su liječnici u izvješću o slučaju.

Tražeći način kako ukloniti umjetni penis liječnici su izumili novi alat, koji je pomoću duže medicinske žice obuhvatio umjetni penis kako bi ga izvukli.

Svijenu žicu su provukli kroz kateter kako bi napravili omču pomoću koje će zahvatiti umjetni penis. Uspjeli su umetnuti kateter u debelo crijevo i doći do seksualne igračke.

Potom su žicu stegnuli oko umjetnog penisa, poput lasa, i stezali ju sve dok liječnici nisu imali dovoljno čvrst zahvat da bi ga izvukli.

Muškarac je isti dan pušten iz bolnice bez ikakvih posljedica. 

Znate li kako koristiti kondom? Ovo je jako opasno raditi s njim
Znate li kako koristiti kondom? Ovo je jako opasno raditi s njim

- Naš novi uređaj se pokazao jačim od klasičnih instrumenata koje koristimo za izvlačenje polipa i zahvaljujući njemu smo uspjeli zahvatiti i izvući veće strano tijelo iz pacijenta - napisao je doktor Lorenzo Dioscoridi u izvještaju za Britanski medicinski časopis. 

- Po našem mišljenju, ova nova tehnika je jednostavna i može se koristiti kod većine endoskopija, a mi predlažemo da je se prizna kao važeću opciju za uklanjanje velikih stranih tijela iz debelog crijeva i rektuma kada standardni endoskopski uređaji ne uspiju u ekstrakciji stranog tijela - zaključuje Dioscoridi.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru