Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Prava frizura i cipele mogu skinuti sedam kilograma

Prava frizura i cipele mogu skinuti sedam kilograma
1

Tanke i vrlo sjajne tkanine treba izbjegavati jer ocrtavaju i ističu obline te ih je odlično zamijeniti udobnim pamukom, samtom ili modernim pletivom

VIDEO

Da biste izgledali mršavo morate se tako i osjećati, tvrdi Nancy Haysenn, autorica knjige “Sedam tajni fit izgleda” u kojoj odaje načine na koje garderoba i frizura “instant” skidaju kilograme. U odjeći odgovarajućeg kroja i materijalu koji ne pritišće, već nježno prianja te prati linije tijela svatko će se osjećati slobodnije i mršavije. S njom se slaže i stilistica Lourdes Figueroa koja kaže da uz takvu odjeću možete izgledati sedam kilograma mršavije. Tanke ili sjajne tkanine su osjetljive i najbolje ih je izbjegavati jer ocrtavaju i ističu obline, pa umjesto svile, satena ili prozirnog šifona treba dati prednost modernim pletivima, samtu ili pamuku. Prilikom kupovine prošetajte, sjednite, sagnite se i promotrite u zrcalu iz svih kuteva. Ako su hlače, suknja ili bluza previše kratke ili uske osjećat ćete se deblje no što zaista jeste. Široka odjeća “daje” do nekoliko kilograma, jednako kao i šareni i preveliki uzorci.
I šišanje i boja kose mijenjaju konture lica, a da biste ga suzili Nancy savjetuje blago valovitu kosu, a nikako jako kovrčavu. Rezana u ravnini ili iznad brade samo će naglasiti podbradak ili okrugle obraze. Ravna kosa suzit će lice ako je razdjeljak na sredini, dok će valovita bolje izgledati počešljana na stranu.
>>Kosa nekoliko tonova svjetlija od prirodne boje osvježava i daje mladolik izgled, dok preveliki kontrasti, poput intenzivno crvene ili crne na bijeloj puti, djeluju neprirodno. Zbog toga i lice djeluje deblje.
>>Lijek protiv gomilanja “krpica” u ormaru u kojima se ne osjećate dobro jest pravljenje popisa prije kupnje i pridržavanje bez odstupanja, kaže Nancy. Popišite što vam sve treba i uz što ćete kombinirati novu odjeću. Za dugotrajan osjećaj ženstvenosti odjeća mora biti odraz karaktera, stila, ali i budžeta, tako da vas ne bi mučila savjest nakon kupnje.
salonke protiv gležnjača
>>Uskladite boju čarapa s cipelama i birajte one u kojima gležnjevi izgledaju tanko. Izbjegavajte gležnjače i dajte prednost salonkama ili uskim čizmama, a potpetice potiču ženstven hod.
suknja u zvono proširuje
>>Hlače ispod koljena ili iznad gležnjeva vizualno skraćuju noge, kao i suknje zvonastog oblika koje dopiru do pola listova. Bolji izbor su ravno krojene hlače i suknja koja prati liniju bokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje