Obavijesti

Lifestyle

Komentari 117

Pravi karakter žene: Lavica je vođa, Djevica anđeo, Riba srce

Pravi karakter žene: Lavica je vođa, Djevica anđeo, Riba srce
1

Vage su pametne, sofisticirane i duhovite žene, Račice su rođene da budu vizionari i vođe, a žene rođene u znaku Vodenjaka su neumorne u svojim ambicijama i vrlo uporne

VIDEO

Ovan

Žene rođene u ovom znaku krase snaga i kontrola. One su rođeni vođe i svjesne su moći koju imaju, no koriste je pažljivo i diskretno.

Jako dobro su svjesne posljedica svojih postupaka i rijetko svoju snagu nameću drugima. Uvijek vode druge svojim primjerom, a kada su u naponu snage - svijet ih gleda sa strahopoštovanjem.

Bik

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove žene krasi snaga volje i karaktera. Tvrdoglave su i poticajne. Obično su one te koje imaju hrabrosti braniti svoje stavove. Po prirodi su brižne i rado pomažu drugima kada je to potrebno.

Malo je žena koje mogu voljeti duboko i bezuvjetno kao one. Kada se bore, svijet se zaustavlja, a kada vole - svijet im se divi, otkriva mysticalraven.com.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca su kreatori i mislioci. Prepune su ideja i sposobne su razmišljati izvan okvira. Nisu samo snalažljive, već imaju dovoljno mašte da bi znale uskladiti svoje ideje sa sposobnostima.

One nikada ne dominiraju, ali ne zato što su slabe, već zato što su svjesne svoje snage i koriste je pažljivo. Kada razotkriju svoje ideje, svijet se čudi zbog ljepote njihovih misli.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Rak

Ovdje se radi o ženama koje su enigma većini ljudi, malo je onih koji ih razumiju. Ono što se odvija u njihovim glavama s jedne strane može biti strasno i žestoko, a s druge nježno i velikodušno.

Sposobne su čuvati svoj život u tajnosti i vrlo su lojalne. Kada vole, tada njihova žestina dolazi do izražaja, a kada mrze - tome se može svjedočiti. Pokušate li nagađati što im je na umu, vaš neuspjeh bi mogao biti spektakularan.

Lav

To su žene rođene da budu vizionari i vođe. Vrlo su motivirane i nikada ne staju - sve dok ne dođu do cilja koji su si zacrtale. Poznate su po tome da znaju postavljati nove standarde i nova mjerila na koje se drugi ugledaju, a njihova izvedba nikada nije ništa manja od izvrsne.

Sposobne su voditi ljude do uspjeha i biti milosrdne u slučaju neuspjeha. One su savršena mješavina kvalitete i skromnosti, a njihova osobnost je graciozna, što mnogi vole.

Djevica

Žene rođene u ovom znaku su pune vrlina koje su iskrene i mnogo ih je. One će uvijek prije izabrati napraviti pravu stvar nego lakšu opciju. Rado pomažu, pune su ljubavi i ljubazne su po prirodi - one posjeduju dušu anđela.

One se mogu slomiti, mogu se ozlijediti pa čak i osjetiti izgubljenima, ali uvijek se bore kako bi se vratile u normalu. Imaju srce od zlata, a ako krvare, krvare zbog gubitaka drugih. One su divni ljudi. 

Vaga

Ovo su pametne, sofisticirane i duhovite žene. Imaju ubojit smisao za humor koji, također, pokazuje višu razinu intelekta i razumijevanja. U životu uvijek pokušavaju imati ravnotežu i čvrsto se drže svojih emocija.

Obično imaju visoku razinu samosvijesti koja im osigurava da točno znaju što žele u životu - to je nešto što ih razlikuje od ostalih ljudi. 

Škorpion

One imaju užarenu osobnost. Oštre su, oprezne i uvijek svjesne toga što su i tko su. Nikada ne lažu, a toliko su iskrene da bi to ponekad nekoga moglo i povrijediti. Kada jednom upoznate njihovu prirodu, ne možete si pomoći da ne pokleknete, da vam se ne svide - zbog njihove iskrenosti.

One su pravi ljubavnici i govornici bez dlake na jeziku. Radije će nekoga povrijediti istinom, nego upakirati laž u nešto da zvuči bolje. Ne može se baš svatko nositi s njihovom osobnošću, to mora biti netko poseban.

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku su emocionalni čarobnjaci. Vrlo su osjetljive i znaju duboko razumjeti emocije, i svoje i tuđe. Vrlo su empatične i lako se mogu staviti u tuđu kožu kako bi ga bolje razumjele.

Ipak, samo nekolicini ljudi će dopustiti da vide njezine prave emocije - svoje misli često znaju čuvati samo za sebe. Ako vas puste u svoj život i otvore vam se, znajte da ste posebni.

Jarac

Ovo su nezavisne žene, samosvjesne i promišljene. Njihov osjećaj za samoga sebe je doveden do savršenstva. One nemaju nikakvih iluzija o sebi. Poznaju svoju snagu i svoje slabosti, i jako dobro znaju što mogu očekivati od života.

Njihova unutarnja ljepota nadahnjuje druge. One dobro poznaju svoju dušu pa kada vam nešto govore, pažljivo slušajte - govore vam iz svoje duše.

Vodenjak

Ove žene su rođene kao borci i sanjari. Neumorne su u svojim ambicijama i znaju se potaknuti kako bi postigle velike uspjehe. Pravi je užitak gledati ih u akciji, kao savršeno usklađuju želje i poteze.

Znaju biti nemilosrdne, vrlo motivirane i vrlo ambiciozne. Rado bi mijenjale svijet i ostavile svoj trag u povijesti.

Ovo je vaš prvi dojam: Ovna se boje, za Raka misle da je glup
Ovo je vaš prvi dojam: Ovna se boje, za Raka misle da je glup

Ribe

Žene rođene u ovom znaku su fontane prepune ljubavi, poštenja i velikodušnosti. One kao da su izgrađene samo od ljubavi. Osjećajne su i emotivne, ali sklone su držati svoje osjećaje za sebe, ne pokazivati ih svakome.

I kada se bore ili plaču, one neće pokazati da su povrijeđene. Umjesto toga će pokušati drugima zacijeliti rane, doprijeti do ranjenih duša svojom ljubavlju i pomoći im da se uzdignu. 

Provjerite što vam zvijezde pripremaju u tjednom horoskopu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru