Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pravi "look" koji savršeno pristaje svakom tipu tijela

Pravi "look" koji savršeno pristaje svakom tipu tijela
3

Bez obzira na građu tijela pravi odabir odjevnih komada sakriti će trbuh, istaknuti tanak struk, smanjiti bujno poprsje ili stanjiti raskošna bedra

VIDEO

Bilo da ste bucka, raskošnih oblina ili mršavica vaše ćete nadostatke uspješno sakriti, a vrline na pravi način istaknuti ako odaberete styling koji odgovara baš vašem tipu. Žene s raskošnim bedrima neka odjenu široke hlače ili suknje koje ležerno padaju. Bujno poprsje ublažit ćete košuljama i sakoima s jastučićima koji vas neće stegnuti i u kojima se nećete osjećati zarobljeno. Uzak struk najbolje ćete istaknuti hlačama niskog struka, a ako imate široka ramena odaberite otvorene veste ili majice i ne pretjerujte s detaljima. Mršave ruke ili nadlaktice sakrijte pod slojevima prozirnih materijala. Široke bokove suzite suknjama, haljinama ili hlačama koje slobodno padaju ističući gornji dio tijela. Široke majice iznad hlača sakrit će veliki trbuh.

BUCKA
Nedostaci: Ovaj tip žene teško nalazi pravu veličinu odjeće za sebe. Zbog svojih oblina mora paziti da figuru vizualno suzi odjećom u tamnim tonovima.

Savjet: Napravite točku fokusa i odaberite odjevni predmet koji će biti dominantan. Košulja sa zanimljivim aplikacijama ili pak ogrlica bit će dobar izbor. Crne hlače koje slobodno padaju dobro će se uklopiti u styling.

RASKOŠNA
Nedostaci: Tip pješčanog sata naizgled ima savršenu figuru, no treba paziti da decentno potencirate i gornji i donji dio tijela. Bitno je oblikovati tijelo odjećom koja laska figuri.

Savjet: Torzo istaknite odjećom u svjetlijim bojama, a suknjama visokog struka optički ćete smanjiti struk i izdužiti linije tijela. Za ležerniji izgled odaberite hlače i suknje ravnoga kroja koje će suziti bokove i produžiti noge.

MRŠAVICA
Nedostaci: Atletska građa tijela, tanka silueta i izražene kosti često predstavljaju veliki problem. Odjevni predmeti u bojama uvelike će podignuti vaš styling.

Savjet: Odaberite komad odjeće s velikim uzorcima cvijeća ili životinjskog printa. Geometrijske uzorke izbjegavajte kako ne biste previše zatvorili figuru. Suknje širokoga kroja apstraktnih uzoraka idelane su za vaše linije tijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'