Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pravila nagradnog natječaja: 'BUDI BFF: Pokloni svojoj prijateljici najluđi provod života'

U periodu od 12.4. do 1.5.2019. možete sudjelovati u nagradnom natječaju gdje imate šansu osvojiti dizajnerski outfit za maturalnu večer

VIDEO

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA BUDI BFF: Pokloni svojoj najboljoj prijateljici najluđi provod života

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „BUDI BFF: Pokloni svojoj najboljoj prijateljici najluđi provod života“ raspisuje: 24sata d.o.o. , OIB: 78093047651, Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb (u daljnjem tekstu: Organizator), koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nagradni natječaj, u kojem se traži odgovor na pitanje „Zašto baš tvoja frendica treba biti kraljica maturalne večeri?“ priređuje se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj održava se u razdoblju od 12.4.2019. – 1.5.2019. na stranici www.24sata.hr.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR:

Nagrade:

5 x dizajnerskih haljina

5 x svečana frizura

5 x dizajnerskih odijelo

5x profesionalno šminkanje

Ukupna vrijednost nagradnog fonda je 25.000 kuna. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Organizator nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika.

Članak 4: PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni maturanti (muški), koji prijavljuju svoju punoljetnu frendicu maturanticu, u Hrvatskoj, koji od 12.4.2019. ispune obrazac sa svim traženim podacima na web stranici www.24sata.hr svojim podacima te odgovore na nagradno pitanje. Pravo na sudjelovanje nemaju radnici Organizatora kao ni članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Sve nepotpune prijave neće biti uzete u obzir tijekom odabira pobjednika. Sudionik nagradnog natječaja jamči pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su svi podaci ispravni.

Organizatori natječaja ovlašteni su na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave: Prijave se primaju od dana 12.4.2019. od 12:00 sati do 1.5, do 23:59 sati, nakon čega slijedi odabir i proglašenje jednog dobitnika, koji je prema odabiru stručnog žirija redakcije 24sata imao najkreatvniji odgovor na postavljeno pitanje "Zašto moja frendica zaslužuje biti kraljica maturalne večeri?"

Prijavom na nagradni natječaj, sudionici nagradnog natječaja pristaju da svi njihovi podaci i materijali budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Dobitnici će biti objavljeni na web stranici www.24sata.hr 4.5.2019. godine.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona i/ili e-mailom. Ako se dobitnik u roku od 3 dana od trenutka kada je poslana obavijest ne javi, nagrada se prenosi na drugoplasiranog sudionika. Nagrada je neprenosiva na treću osobu od strane pobjednika.

Organizatori se mogu odlučiti za drugog dobitnika, ako se prvi ne javi u roku iz prethodnog stavka ovog članka, prema pravilima Natječaja.

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da sve podatke i materijale dobivene tijekom prijave na nagradni natječaj Organizatori mogu koristiti u promotivne svrhe, a s ciljem promocije navedene u Članku 2. ovih Pravila.

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 9: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena i ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena dobitnika, biti će objavljena na web stranici www.24sata.hr dana 4.5.2019.

Trenutkom preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora nagradne igre prema dobitniku.

Članak 11: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

Zagreb, dana 10.4.2019.

24sata d.o.o.

 

Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju „BUDI BFF: Pokloni svojoj najboljoj prijateljici najluđi provod života“ koji se održava od 12.4.2019. do 1.5.2019. te davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz obrasca (ime, prezime, e-mail, broj telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1. Navedene će podatke voditelji obrade obrađivati u svrhu slanja nagrada. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se od strane voditelja obrade do trenutka povlačenja ove privole.

U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite 24sata d.o.o. na adresu: Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti, na način da nas kontaktirate na broj telefona 01/6069-902, elektroničkim putem na adresu: marketing@24sata-hr ili pisanim putem na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, uz napomenu „Povlačenje privole o korištenju osobnih podataka“. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara