Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predomislio se, opet želi biti muško: 'Biti žena je preskupo'

'Nadam se da ću naći pravu ženu koju neće biti briga za to što još imam ženske osobine, iako mi se dlake već pomalo vraćaju zbog testosterona. Sada pokušavam pronaći duševni mir...'

Alexander Veach je 30-godišnji model iz Los Angelesa koji je silno želio postati žena. Zadnje tri godine tako je i živo, zvao se Aria. Uzimao je hormone kako bi mu grudi narasle i laserski je uklonio dlake s tijela. Na to je potrošio 10.000 dolara (oko 62.000 kuna).

 

A post shared by Alex Veach Official (@alexveach) on

Ali, predomislio se i kaže kako više ne želi biti žena jer je to preskupo, previše natjecateljski nastrojeno i "on više za to nema vremena". Sada radi na izgradnji mišića prsnog koša kako bi sakrio grudi. Kaže kako je sad sretniji kao muškarac jer mu je biti transrodna osoba postalo jako stresno. Osjećao se izolirano.

 

A post shared by Alex Veach Official (@alexveach) on

Da ponovno želi biti muškarac shvatio je dok je u teatru Underground u Hollywoodu igrao transrodnu ulogu, bio je lik koji je mijenjao lik iz muškog u žensko.

 

A post shared by Alex Veach Official (@alexveach) on

Tvrdi da je sada puno sretniji, samo bi se nekako želio riješiti grudi koje su mu narasle - zapravo sada ima ginekomastiju (povećane muške grudi).

- Ja sam stabilan sada kada živim kao Alexander. Tri godine sam bio Ariana. Ariana i Alex imaju dva jako različita života. Ja nisam netko tko živi u kutiji i ne dopuštam spolnim normama da mi govore što da radim ili ne radim, ili da me to makne od mojeg mjesta u društvu. Ljudi znaju biti okrutni, misle da lažem, ali zaista sam vjerovao da sam žena zarobljena u muškarcu. Sada svi komentiraju moje veće grudi - rekao je, a prenosi Daily Mail

 

A post shared by Alex Veach Official (@alexveach) on

Dodaje kako radi na svojem duševnom miru i ne planira otići pod nož da bi se riješio grudi, već će to pokušati vježbanjem. Osjeća se ugodno s grudima, ali malo ga brine kako će se skinuti na plaži, to mu je neugodno.

Nada se kako će naći partnericu koji će ga razumjeti. 

- Nadam se da ću naći pravu ženu koju neće biti briga za to što još imam ženske osobine, iako mi se dlake već pomalo vraćaju zbog testosterona - dodao je. 

VIDI OVO! Novi estetski trend: Svi žele povećati bradavice. 

Komentari (95)
  • Bogu hvala. Neka ti je sa srećom. Koliko sam shvatio bio je dovoljno pametan da si ne odstrani spolne organe, iako ne znam kako će mu na to utjecati hormonalna terapija koju je uzimao. LGBT zajednica o tome šuti i boje se toga ko vrag tamjana (jer im ruši rodnu teoriju), no ima dosta onih koji su i pod nož otišli, pa se poslije predomislili, poput Alexandra. To se zove "sex change regret". Dosta njih je nakon toga izvršilo ili barem pokušalo izvršiti suicid. Postoje glasine da i Bruce Jenner isto doživljava sex change regret. U svakom slučaju, to je pogubna ideologija koja čini puno zla ljudima koji pokleknu pred njom. Ovom momku želim svu sreću u životu, a prestanak uzimanja ženskih hormona, redovito posjećivanje teretane uz proteine i riješiti će ovaj problem što ima s grudima. Drago mi je da je naučio nešto iz ovog iskustva.

    14. 5. 2018,   08:42
  • Zgodan muskarac,izrazito ruzan kao zena

    14. 5. 2018,   07:32
  • U Kanadi u dječjem vrtiću jedna se djevočica igrala vlakićem igračkom. Teta joj je zbog toga rekla da je ona zapravo dječak zarobljen u tijelu djevojčice. Curica je došla doma sva uplakana. Slijedeći dan majka je otišla razgovarati s tetom u vrtić, gdje su ju izvrijeđali na pasja kola, nazvali ju homofobnom, transfobnom i rekli joj da nije dobra majka. Eto kako to tamo počinje.

    14. 5. 2018,   08:48