Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prekinula sam s njim, no srce mi nema mira. Imamo li šanse?

Zabrinuta majka je prekinula kontakt s muškarcem za kojeg ju zanima hoće li se u budućnosti vratiti u njezin život. Imaju li šansu za zajedničku budućnost i postoji li mogućnost da nađe posao?

Poštovani Mevludine, 

nedavno sam prekinula kontakt s jednim muškarcem, zanima me hoće li doći do ponovnog kontakta i vidite li nas zajedno u budućnosti? Također me zanima hoću li uskoro naći posao? Hvala.

šifra: zabrinuta mama 

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vi ste vrlo kreativna, duhovita i pomalo osjetljiva djevojka. Volite red i disciplinu. Maštoviti ste, sanjarite, a i vrlo ste energični po prirodi.

Što se tiče dečka s fotografije, ne vidim ništa ozbiljno s njegove strane. U duši je još dijete te se tako ophodi i ponaša prema vama. Pomalo je nesiguran i nestabilan.

Moguće je da ćete se povremeno čuti, ali nemojte inzistirati na tome. Na vrijeme ćete doći do spoznaje da od vas, nažalost, neće biti ništa, jer on je vrlo kompliciran. Dakle, ne vidim vas zajedno.

'IZGUBLJENA SAM' 'Život mi je borba, u ničemu ne uživam, koji je smisao svega?'

Do kraja godine vidim vas s drugim dečkom. Bit ćete prilično zadovoljni i sretni. Vidim vam i posao u iduća tri mjeseca.

Vaši aspekti su izuzetno povoljni, vidim vam napredak i zadovoljstvo u iduće četiri godine. Ostvarit ćete mnogo toga: ljubav, posao, osjećat ćete se stabilno, smireno....

Bit ćete zadovoljni, osobito krajem ove i početkom iduće godine. Ne vidim vam opasnosti ni na kojem polju. 

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Neki vam dopuštaju da imate svoj mir, a neki znaju sami brinuti o sebi: Frajeri s ovih 5 osobina su najbolji u vezama!

Jesenski trendovi: Zbog ovih 11 frizura odmah ćete poželjeti kratku kosu!

Komentari (28)
  • Mevludin drži moju fotku u rukama 🤣😂

    10. 11. 2018,   14:11
  • Mevludin je pročitao iz dvje rečenice koje je napisala,"skinuo" je do u detalje...Haha...I još budućnost očitao :))) Nema što,majstor je...Hahaha...

    11. 11. 2018,   12:06
  • Kako novinari znaju da je majka ako se nigdje u pismu ne spominje dijete

    10. 11. 2018,   14:56