Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Prekrasne zvijezde pokazale da su godine samo broj, ništa više

Gledajući neke slavne osobe, moglo bi se pomisliti da znaju tajnu vječne mladosti. Kako inače objasniti činjenicu da izgledaju 10 ili čak 20 godina mlađe od svoje stvarne dobi

VIDEO

Znanstvenici su nedavno napravili istraživanje koje dokazuje da ljudi stare različitom brzinom. Ta brzina uglavnom ovisi o vanjskim čimbenicima, a ne o genetici. Dobra vijest je da možete izgledati mlađe ako se redovito bavite sportom, pravilno hranite, koristite usluge kozmetičara i - riješite se loših navika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Halle Berry vježba 00:56

1. Miranda Kerr, 35 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

Supermodel Miranda Kerr već ima 35 godina, ali zahvaljujući njezinom dječjem licu, velikim očima i rupicama na obrazima, to je teško za povjerovati. Danas je majka dvoje djece i jedan od najtraženijih modela.

2. Iman, 63 godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IMAN (@the_real_iman)

Model iz Somalije, Iman, nije se godinama promijenila. Muza legendarnog Yves Saint Laurenta i udovica Davida Bowieja prošle je godine napunila 63 godine. Međutim, teško je za povjerovati da ima godinu više od 40.

3. Ellen Page, 31 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ellenpage

Čini se da se Ellen Page nije promijenila otkako je glumila u filmu Juno, međutim, od tada je prošlo 12 godina. Možda je to zbog tinejdžerskog stila odjeće ili zbog činjenice da nosi vrlo malo šminke, ali glumica i dalje izgleda kao da je u srednjoj školi.

4. Christie Brinkley, 65 godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Čini se da model Christie Brinkley zna kako zaustaviti vrijeme. Iakoje 2. veljače napunila 65 godina još izgleda mlado i svježe. Vjerojatno je njezina tajna u tjelovježbi. Sa 62 godine, Brinkley se pojavila u posebnom izdanju magazina Sports Illustrated u kupaćem kostimu, s kćerima pored sebe.

5. Jane Fonda, 81 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jane Fonda (@janefonda)

Legendarna glumica je prošlog prosinca navršila 81. godinu, ali ne izgleda kao njeni vršnjaci. Jane Fonda još glumi u filmovima, a nedavno je objavljena njezina nova komedija pod nazivom Book Club, u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

6. Heidi Klum, 45 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum, 45-godišnji model i majka četvero djece, izgleda predivno. Nedavno je na Instagramu objavila zaruke s 29-godišnjim glazbenikom Tomom Kaulitzem.

7. Cindy Crawford, 52 godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

Svjetski poznati supermodel Cindy Crawford zadivljuje svoje obožavatelje fantastičnim izgledom. Teško je za povjerovati da će uskoro navršiti 53 godine i da ima kćer od 17 godina.

8. Halle Berry, 52 godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Halle Berry svojim vlastitim primjerom pokazuje da se zahvaljujući redovitim vježbama lako može prevariti godine i izgledati deset godina mlađe. Štoviše, glumica drži strogu dijetu od svoje 22 godine, kad su joj dijagnosticirali dijabetes.

9. Salma Hayek, 52 godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Gledajući fotografije s plaže na glumičinom Instagramu rijetko tko bi rekao da ima 52 godine. Čini se da se nije ni malo promijenila otkako je glumila u kultnom filmu Quentina Tarantina 'Od sumraka do zore'.

10. Reese Witherspoon, 42 godine

Reese Witherspoon ima 42 godine, ali izgleda kao starija sestra svoje 19-godišnje kćeri. Vječno mlada glumica gotovo se nije promijenila otkako je glumila u filmu 'Plavuša s Harvarda' (Legally Blonde), međutim, od objavljivanja tog filma je prošlo 18 godina.

11. Andie MacDowell, 60 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Gledajući elegantnu Andie MacDowell, teško je prihvatiti činjenicu da je ima punih 60 godina. Nije se promijenila u posljednjih 20 godina i još dobiva uloge u romantičnim filmovima.

12. Thomas Brodie-Sangster, 28 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thomas Sangster (@iamthomassangster)

Glumac Thomas Brodie-Sangster, poznat po ulogama u 'Igri prijestolja' i filmu 'Labirint: Nemogući bijeg (The Maze Runner)', uskoro će navršiti 30 godina. Ta činjenica ga nije spriječila da glumi tinejdžera u mnogim filmovima, a sve zbog toga što izgleda mlađe od 20.

13. Jim Parsons, 45 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jim Parsons (@therealjimparsons)

Teško je povjerovati da legendarni Sheldon iz 'Teorije velikog praska' ima 45 godina. Kad je počeo snimati seriju, imao je 33 godine i čini se da se od tada nije puno promijenio.

14. Samuel L. Jackson, 70 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Samuel L Jackson (@samuelljackson)

Samuel L. Jackson već ima 70 godina, a izgleda kao da se nije ni trunku promijenio otkad je snimio 'Pakleni šund', prije 25 godina. Glumac aktivno objavljuje postove na svojoj Instagram stranici i njegov raspored snimanja je pun mjesecima unaprijed.

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'