Obavijesti

Lifestyle

Komentari 225

Premorena mama u otvorenom pismu mužu: Treba mi pomoć!

Meme su superheroji, ali i superheroji trebaju pomoć, tako je ova majka u otvorenom pismu objasnila mužu da stvarno treba pomoć i koje mogu biti posljedice ako ona nastavi ovim tempom

VIDEO

Umorna i pomalo očajna mama je potaknula lavinu komentara objavom otvorenog pisma suprugu, tražeći dodatnu pomoć u brizi za njihovo dvoje male djece.

Blogerica Celeste Erlach iz Utaha u SAD-u odlučila se na ovo pismo nakon što je njezin muž nakon dvadeset minuta što je pokušavao uspavati njihovo dijete odustao, vratio plačuće dijete u kolijevku i stavio kolijevku pored njezine strane kreveta, dok je ona pokušavala spavati. 

 

Objavu dijeli Junk Host (@junkhost)

To što je on napravio je u njoj potaknuo ogromni bijes, ali umjesto da započne svađu, odlučila mu je napisati iskreno otvoreno pismo u kojem traži njegovu pomoć, između ostalog, zato da ne postanu kao svoji roditelji, gdje je majka roditelj, a otac jedva uključen u odgoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaki dan sve više je vidljivo da moj muž i ja ulazimo u neku kolotečinu u kojoj se od mene očekuje da kuham, čistim i sama se brinem za djecu, čak i nakon povratka na posao. Ja sam samo čovjek i momentalno funkcioniram na pet sati sna i premorena sam. Trebam te - napisala je Erlach.

Mama kritizirala snahu da loše čisti, sin joj vrhunski 'spustio'
Mama kritizirala snahu da loše čisti, sin joj vrhunski 'spustio'

Celestino pismo na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk se brzo pokazalo kao goruća tema mnogih roditelja. Skoro četiri tisuće ljudi su pismo podijelili, ima preko devetsto komentara i četiri tisuće 'lajkova'.

U pismu u kojem traži muža da još više pomaže navodi i primjere poput onog da ujutro on pripremi starije dijete za školu dok se ona brine za bebu.

- Znam da je teško slušati plačuću bebu. Vjeruj mi, znam kako je to. Ali ako se mogu brinuti za bebu cijeli dan i smirivati ju bezbroj puta, onda ti to možeš sat ili dva preko noći. Molim te. Trebam tvoju pomoć - napisala je.

Dodala je da joj treba više odmora, barem preko vikenda kako bi izašla iz kuće i provela neko vrijeme sama sa sobom. Također, spomenula je i neke manje svakodnevne zadatke te je mužu predložila da opere suđe nakon što ga koristi.

Srceparajuće pismo mame koja je izgubila sina: Čuvajte ih jako
Srceparajuće pismo mame koja je izgubila sina: Čuvajte ih jako

- Znam da su naši roditelji stvari radili drugačije, i mrzim činjenicu da te ove stvari moram uopće pitati. Voljela bih kad bih mogla sve sama napraviti. I voljela bih da ne trebam pažnju i tu i tamo da netko primijeti koliko imam posla. Ali, priznajem... Samo sam čovjek i predajem se. Pišem ti kako bih ti dala do znanja da trebam pomoć i da ću puknuti ako ovako nastavimo. A to će imati posljedice na tebe, djecu i cijelu našu obitelj. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku