Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prijavite vrtić, a mi ćemo ga urediti i dodati mu vesele boje

Prijavite vrtić, a mi ćemo ga urediti i dodati mu vesele boje
1

Do 6. listopada pošaljite fotografiju i objašnjenje zašto je vrtiću u koji ide vaše dijete potrebno uređenje i tako sudjelujte u akciji 'Dječji svijet u šarenim bojama'!

Ako smatrate da su vrtiću u koji ide vaše dijete potrebne nove boje i uređenje vrtićkih površina, prijavite ga za make over u sklopu velike akcije 'Dječji svijet u šarenim bojama', koju Klokanica provodi u suradnji s tvrtkama PevecJUB i Mlinar.

Prijaviti možete vrtić s područja sljedećih županija: Grad Zagreb, Zagrebačka županija, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Virovitičko-podravska županija, Karlovačka županija, Sisačko-moslavačka županija, Varaždinska te Koprivničko-križevačka.

Do sada su u ovom društveno odgovornom projektu, koji se proširio na područje cijele Hrvatske, preuređena tri vrtića: u listopadu prošle godine nove boje i uređenje dječjeg igrališta dobio je zagrebački Dječji vrtić Vrbik - Poljane, u travnju ove godine uređen je Dječji vrtić Sesvete, a zatim, u lipnju, i Dječji vrtić Petrinjčica - objekt Kapljica, u Petrinji. 

Nove boje za dva vrtića i bicikl za vaše dijete!

Akciju preuređenja, u kojoj sudjeluju i roditelji i djeca, uvijek prati i bogat zabavni program - predstave, sportske igre, glazbene, kreativne i kuharske radionice.

Uz to, ako vrtić koji ste prijavili, nakon glasovanja naših čitatelja budu odabrani za uređenje, vaše će dijete dobiti titulu vrtićkog junaka i bicikl koji je osigurao Pevec. 

Za prijavu vam treba samo fotoaparat ili dobra kamera na mobilnom telefonu. Pošaljite nam fotografiju i objašnjenje zašto bismo trebali osvježiti izgled baš tog vrtića. Prijave traju od 21. rujna do 6. listopada u 11 sati, a nakon toga će stručni žiri odabrati šest vrtića, među kojima će čitatelji portala Klokanica birati onaj koji treba urediti. Glasovanje čitatelja trajat će od 7. do 14. listopada i dva vrtića s najviše glasova osvojit će akciju uređenja, koja će se uz popratni zabavni program održati u listopadu te studenom. Pročitajte detaljna pravila natječaja!

Pozivamo vas da nam šaljete fotografije vrtića koji se nalaze na području navedenih županija!

Ovdje prijavite vrtić vašeg mališana!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku