Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Privatni detektivi: Bolje nemojte varati svoje žene

None Foto: Cheatingspouse 9

Privatna detektivska tvrtka specijalizirana za otkrivanje preljubnika na internetu je objavila savjete, ali i dokaze zašto nikad ne biste trebali prevariti svoju partnericu

Detektivi su neke savjete potkrijepili godinama snimanim fotografijama. Evo što oni kažu zašto će vam se prevara trostruko obiti o glavu: 

1. Ne govorite prijateljima da ste prevarili svoju ženu ili djevojku. Izdat će vas kad-tad jer postoje dva tipa prijatelja - oni koji žele spavati s vašom partnericom i oni koji su dobre osobe. U oba slučaja će vas izdati nekome. 

2. Ako se viđate s drugom u javnosti, vjerojatnost da će vas vidjeti netko koga ne znate, a tko zna vas i vašu ženu su jako velike. Ovo je mali svijet. 

3. Neke žene su doista lude. Ona s kojom varate svoju dragu može postati uhoda, zvati vašu stvarnu djevojku i manipulirati vama jer želi postati jedina. 

4. Mnoge žene s kojima varate lagat će da piju pilule i onda "čudom" ostati trudne. 

5. Supruga će vam pronaći račune od kreditne kartice. Tada ćete morati sve te skupe stvari koje ste kupili ljubavnici kupiti i njoj. 

6. Ako se viđate s priležnicom u vašem stanu, velika je mogućnost da će vas vidjeti susjedi i sve ispričati vašoj ženi ili djevojci. 

7. Žene namirišu prevaru i kad su kilometrima daleko. To je ženski radar i znanstveno je dokazano. 

8. Kad vide nepoznate brojeve na vašemu mobitelu, istražit će čiji je. Uključujući i one 0800. 

9. Ako doista volite svoju djevojku, očekujte ozbiljnu bolnu krivnju. Doista, osjetit ćete krivnju koja će vas razdirati. 

10. Cura može ispričati cijelu priču sa svim vašim podacima na nekoj internetskoj stranici. 

11. Obitelj i prijatelji vaše djevojke imaju bolju memoriju od nje. Čak i kad vam ona oprosti, dugo nakon toga oni će se sjećati svega. 

 12. Vaša će vas djevojka prevariti iz osvete. Neće vam to priznati, ali će se sa svojim prijateljicama slatko smijati. I, da, frajer s kojim vas je prevarila je mnogo zgodniji od vas. 

13. Izlaženje s dvjema ženama istovremeno je troduplo skuplje. 

14. Ako vaša draga shvati da ne može prijeći preko toga i prekinete, ona će uskoro naći nekoga. Krenite dalje. Nemojte biti jedan od onih tipova koji proganjaju žene. Ipak ste vi krivac. 

15. Ako ipak želite riješiti stvar s djevojkom i više je ne varati, morate joj sve reći. Ispitat će vas sve detalje i željet će znati sve što ste radili. Iako ju to boli željet će znati. Ako budete lagali, skužit će vas i bit će još gore. Morate shvatiti da to što ste radili s drugom više NIKAD nećete moći raditi s njom. 

16. Ako žena posumnja da je varate, neće prezati ni od ugradnje skrivenih kamera i angažiranja privatnih detektiva. 

17. Ako je vaša djevojka potajno simpatizirala vašeg prijatelja, iskoristit će preljub. Završit će s njim, a vi ćete izgubiti oboje. 

18. Iako vam ljubavnica kaže da ne želi ništa više od seksa, želi itekako. Njoj je stalo do vas i to će prije ili poslije izbiti na vidjelo. Takve mogu postati i vrlo nasilne. 

19. Vaša djevojka i njene prijateljice pričaju o svemu. Ako je prevarite, ispričat će svima ono što vi doista ne želite, pa čak i ono kad ste plakali dok ste se seksali. 

20. Na mnogo načina odajete da ste prevarili, ali to ne znate. 

21. Ona će tražiti potporu vaše obitelji i prijatelja i dobit će je. Oni će se ljutiti na vas ne na nju. 

22. Nakon prevare ona će odmah početi misliti na stare dečke. 

23. Ogrebat će vam automobil, motocikl, uništiti vaše stvari ili ih baciti. 

24. Sad već bivša cura može zvati vaše buduće djevojke na telefon i prepričavati im kako ste je prevarili. 

25. Neke djevojke ne prezaju od javnih istupa i scena. Rade to pred velikom skupinom ljudi da vas što više osramoti.

Komentiraj, znaš da želiš!