Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Probudite uspavanu seksualnu požudu, klonite se rutine u vezi

Ženin osjećaj da je još lijepa i privlačna partneru u dugoj vezi važniji je od samoga seksa. Obično žene pokušavaju vratiti iskru s početka veze, ali i muškarac se treba potruditi, tvrdi seksualni terapeut

Parovi u dugim vezama sve manje imaju osjećaj za intimnost i seksualnu požudu, kaže seksualni terapeut, doktor Stephen Snyder, autor knjige “Love Worth Making, How to Have Ridiculously Great Sex In A Long-Lasting Relationship”. Bez obzira na to koliko veza traje, svima je važno osjećati se voljeno i privlačno partneru. Neki znaju kako održati iskru, no mnogima to predstavlja problem jednom kad veza postane rutina.

Foto: Promo

- Ženin osjećaj da je još lijepa i privlačna partneru u dugoj vezi važniji je od samoga seksa - tvrdi autor. Jednom kad muškarac osjeti da je osvojio ženu i da se oko nje više ne mora truditi, dolazi do sve manjeg osjećaja seksualne požude.

Obično žene pokušavaju vratiti iskru s početka veze, ali i muškarac se treba potruditi.

Parovi maženje i seks pretvaraju u rutinu te ono gubi svoj smisao i umanjuje seksualnu želju.

Dreamstime ŠTO FETIŠ GOVORI O VAMA? 'Radije pogledam gola ženska stopala nego gole grudi i guzu'

- Parovi koji svaku večer zagrljeni gledaju televiziju ubijaju erotiku - kaže autor knjige. Umjesto toga, redovito se uzbuđujte, ali samo na trenutak. Povremeni i kratki dodiri ne trebaju nužno završiti seksom. Ova metoda povećat će seksualnu želju i napetost. Sretni parovi međusobno se zavode i bez namjere da na kraju dođe do seksa.

- Umjesto uobičajenog poljupca prije odlaska na posao, primaknite glavu ženinoj kosi i lagano je milujte licem. Uhvatite je oko struka, a zatim pogledajte na sat i požurite na posao - savjetuje autor. Podići ćete strast, a iščekivanje do dolaska večeri i zajedničkog druženja trajat će cijeli dan. Nemojte odmah žuriti sa seksom. Prije toga napravite dva ključna koraka koji će rasplamsati strast.

KAŽU DA TO NIJE TAKO ČUDNO Bračni parovi otkrivaju pravu istinu zašto se više ne seksaju

- Legnite zajedno na krevet. Možete biti i goli. Nemojte se maziti ili ljubiti. Razgovarajte o neobaveznim temama, o nečemu što vas čini sretnima. Zatim se približite partneru i počnite s maženjem. Što više odgađate, seks će biti bolji - zaključuje autor.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Komentari (41)
  • Trudio se ili ne uvijek ju boli glava.

    23. 4. 2019,   20:20
  • Hebiga,ima samo jednu manu...to što je moja...

    23. 4. 2019,   16:56
  • Zavisi koliko ste stari, koliko ste godina u vezi i o brojnim drugim čimbenicima. Naša se želje mjenjaju tokom zivota.

    23. 4. 2019,   16:35