Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Program Coca-Colina podrška mladima i ove godine u Osijeku

Program Coca-Colina podrška mladima i ove godine u Osijeku
1

Coca-Cola HBC Hrvatska održala je obećanje dano mladim Osječanima i još jednom organizirala trodnevne radionice na kojima su imali prigodu stjecati vještine tražene na tržištu rada

VIDEO

Nakon prošlogodišnjega ciklusa, u kojemu su trodnevne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima održane u Osijeku, pozitivne reakcije i veliko zanimanje potaknuli su Coca-Colu HBC Hrvatska da i ove godine, od 3. do 5. listopada, ponovno omogući mladim Osječanima besplatnu izobrazbu pod vodstvom iskusnih predavača.  

NK Osijek - HNK Gorica

Program Coca-Colina podrška mladima namijenjen je nezaposlenim mladim osobama u dobi od 18 do 30 godina koje su završile obrazovanje, a ne mogu pronaći posao te ne sudjeluju u drugim programima osposobljavanja. Prošle je godine 250 mladih bilo uključeno u radionice u četirima gradovima, a s namjerom da se što većemu broju mladih omogući dodatno obrazovanje program će Coca-Colina podrška mladima ove godine obuhvatiti gotovo 1000 polaznika.

NK Osijek - HNK Gorica

Nakon radionica polaznicima su uručene potvrde o uspješnome završetku programa, koje su u prošlogodišnjemu ciklusu radionica pomogle čak 30 % mladih polaznika u pronalasku zaposlenja. Također će životopisi polaznika ostati u bazi Grupe Selectio, vodeće grupacije specijalizirane za savjetovanje u ljudskim potencijalima i potrazi za kadrovima, ujedno partnera projekta.

NK Osijek - HNK Gorica

Potvrdu je dobio i polaznik programa Marko Perković: „Nakon što sam prošle godine čuo brojne pozitivne reakcije o Coca-Colinu programu, s nestrpljenjem sam čekao da se radionice ponovno održe u Osijeku. Sad mogu sa sigurnošću reći kako su ispunile sva moja očekivanja. Osim odličnih predavača, vrlo korisnih znanja i dobro osmišljenih radionica posebno bih istaknuo druge sudionike s kojima namjeravam ostati još dugo u kontaktu”, rekao je Marko. 

NK Osijek - HNK Gorica

Tijekom prvoga dana programa polaznici su stjecali znanja iz područja životnih vještina kao što su osobni razvoj i razumijevanje sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje, a mladima ih je prenijela Kristina Popović Vuić, stručnjakinja Grupe Selectio, specijalizirane za savjetovanje u području ljudskih potencijala i potrage za kadrovima. Druga su dva dana radionica bila rezervirana za poslovne vještine, odnosno teme koje uključuju financijsku pismenost, poslovno planiranje, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima će govoriti iskusni predavači: Vesna Kezdorf, Marija Vurnek, Melita Cita, Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.

NK Osijek - HNK Gorica


Program će se Coca-Colina podrška mladima nakon Osijeka nastaviti u Slavonskome Brodu od 10. do 12. listopada, a svi zainteresirani mladi koji zadovoljavaju formalne kriterije još se mogu prijaviti za radionice na mrežnoj stranici projekta (https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/).

NK Osijek - HNK Gorica
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara