Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

Proljeće je u znaku 'špicolovki' u svim bojama i udobnih peta

Zbogom crvenim štiklama. Ovo proljeće priča ide dalje, u igru ulaze sve jake nijanse, pa zelena, fuksija i narančasta već nestrpljivo stoje u redu i klade se koja će od njih otvoriti novu sezonu

VIDEO

Špic će izgledati elegantno ako je vrh cipele usklađen s visinom potpetice, tako da sve djeluje uravnoteženo. Ove sezone u priču, kao strateško pojačanje klasici, ulaze i snažni pigmenti. Bež salonka se “presvukla” i nabavila neke nove outfite, izlazi iz sjene minimalizma i samozatajnosti.

Ovome modelu pripisujemo razne stilističke manevre: nosi se na traperice, ali i na male crne haljine. No salonka ne mora biti isključivo crna kako bi je glamur zavolio, nego je sad poželjna i ona inspirirana duginim tonovima.

Kad birate, treba se podsjetiti na takozvanu zdravu visinu potpetice, od tri do četiri centimetra. Ovaj savjet prate specifične “kitten heels”, slatke cipelice u špic koje podsjećaju na pedesete.

 

A post shared by Marco P (@marco_prodoehl) on

Nosile su ih dame s polovice prošloga stoljeća, a onda su ih nedavno Prada i ostali modni brendovi predstavili u novom svjetlu – dodali su prugice kako bi naglasili new age sportivo notu.

U hipu su reagirali i high-street brendovi pa sad imamo finu paletu ušminkanih retro modela. Uskoro, kad krenu proljetne najave, ova će našiljena forma dobiti nova krila, a proljetna garderoba odličan koloristički poticaj.

Prava veličina je bitna. Vaši prsti trebaju imati prostora. Ako nosite cipele "na špic", suženje treba doći nakon prstiju, kako ne bi izazivalo pritisak i njihovo savijanje.

Pri ublažavanju boli pomoći će i silikonski ulošci, zbog kojih stopalo neće isklizavati. Osim toga, deblja je peta, zbog veće površine, bolja za mišiće nogu jer je stabilnija od tanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje