Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Proljetni trendovi 2020.: Lanac kao glavni efekt na dekolteu

Neki modni detalji priča su za sebe i vole imati glavnu riječ, a među njima je ove sezone i famozni lanac. Zaboravio je na diskreciju i pravi se važan ne samo dimenzijama, već i blistavim bojama poput zlatne i srebrne

VIDEO

Modna scena nakita u proljetni je fokus stavila lanac - neka bude što veći i hrabriji, predlažu dizajneri novim kolekcijama. Uz velebne dimenzije, tu je i veća doza sjaja, stoga top nijanse postaju one pobjedničke, srebrna i zlatna. Za ljetni minimalizam modni autori pak predlažu – plastične lance u snježno bijeloj varijanti.

Zimmerman

Ulazak u novu modnu dekadu obilježit će blistavi, bogati nakit inspiriran osamdesetima i hip hop supkulturom koja je voljela silno ukrašavanje. Iako, lanac je oduvijek, kroz povijest, imao veliki značaj kao simbol kraljevskog odijevanja te prisutnosti u visokom društvu.

Bon Prix

U prošlom stoljeću njegov snobovski karakter i ekskluzivnost ruši Coco Chanel, kad lančane ogrlice kombinira s bižuterijom i biserima te time stvara nove stilske, više demokratične zakone. Time stvara bazu za ono što danas zovemo – eklektičan stil.

Stradivarius

Kao modni detalj lanac uvijek privlači pažnju te je bitno kombinirati ga s manjim komadima nakita. Kako ne bi rezultat bio previše kičast, idealno je kad je ovaj statement komad u solo izvedbi.

Privlači pažnju kad je na dolčeviti, majici ili košulji, naročito na tamnoj podlozi te kad proviruje ispod kragne. Ujedno je dobro rješenje kao detalj na otvorenom dekolteu, u kombinaciji s nekom večernjom kombinacijom. Također, noćne ptice mogu se više nakititi, no opet, fokus treba ostati na vratu.

Brandon Maxwell

Svakodnevica ipak zahtijeva stilski minimalizam, odnosno manje dimenzije, jer inače sve skupa djeluje previše natrpano. Skladno će izgledati i uz zalizanu kosu te bazične odjevne forme kao što su klasični kaputi, majice i traperice. Lančana ogrlica podiže svaku kombinaciju jer joj daje dozu sjaja, elegancije, ali i luksuza.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku