Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Proljetni trendovi donose crni tuš i tamno sjenilo

Proljetni trendovi donose crni tuš i tamno sjenilo
1

Prirodne obrve koje su zaposjele modni tron u osamdesetima obilježavaju veliki povratak, a u šminkanju se ističu ili oči ili usne - nipošto oboje

VIDEO

Odložite pincetu, zaboravite na ruževe   i oboružajte se crnim tušem za oči, tamnim sjenilima i intenzivnim olovkama za oči zagasitih boja, savjet je vizažista s pista koji dikitiraju novo modno proljeće. Prirodne obrve koje su zaposjele modni tron u osamdesetima obilježavaju veliki “come-back”. Upravo će takve, naglašene obrve u Frida Khalo stilu skrenuti pozornost na oči - duboke i intenzivno obrubljene. Eyeliner će biti dovoljan za dnevno izdanje, no za večernje provode dubinu će im dati slojevi tamnog, mat ili svjetlucavog sjenila. Efektne su i šljokice, srebrne ili bakrene, koje će na tamnoj podlozi zablistati punim sjajem, poput noćnog neba, tvrde stručnjaci. S maskarom ne treba pretjerivati: tek sloj ili dva dat će završni “finiš” darkersko namazanim očima. O discipliniranosti make up stručnjaka svjedoči to što su odlučili poslušati jedno od konzervativnih pravila - “ili ćete istaknuti oči ili usne - no za oboje nema mjesta na istom licu”. Stoga, ovoga proljeća zaboravite na ruž, koji je dopušten jedino noću.
Za dnevnu varijantu će poslužiti tek prirodno obojeni balzam za usne ili mat ruž u boji usnica. Rumenilo se pridružilo make up imperativima. Izdužit će lice i naglasiti jagodice - što je osobito efektno ako dignete kosu u zanimljivu punđu ili svečanu frizuru te ukrasite sa zanimljivim ukosnicama i ukrasima za kosu.  
                    
>>> Obrve koje slijede prirodan oblik naglasit će jagodice i ljepotu očiju te podariti licu mladolik, gotovo razigran izgled. Počupajte ih tek toliko da ne djeluju neuredno.

>>> Odlučite li prekršiti modno pravilo za ovu sezonu i nanijeti ruž u intenzivnijoj nijansi, odrecite se rumenila jer će lice tada djelovati vrlo neprirodno.

>>> Uz bogati, crni eyeliner odlično pristaju sjenila sa svjetlucavim česticama. Isprobajte nekoliko vrsta tuševa prije no što nađete onaj koji najbolje leži u ruci.

>>> Sjajila u boji mesa, nježne terakote ili zagasito ružičastih ne smiju se “bosti” s rumenilom koje ipak ima glavnu riječ. Nanesite ga u izdašnom sloju, ali da djeluje prirodno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju