Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pronađite vreću novca u ovom mnoštvu darova, mnogi ne vide

Slika pokazuje hrpu crvenih poklona umotanih u zelene vrpce koji samo čekaju da ih se odmota na Božićno jutro - no negdje među njima je i vreća novca, možete li ga pronaći

Ništa ne podsjeća na Božić kao crveno zeleni pokloni i poneka mozgalica zbog koje se satima češkamo po glavi. Ako ste ljubitelj spomenutih, evo jedna zabavna sličica nad kojom ćete se moći zadubiti prije nego se sklupčate na kauč s daljinskim upravljačem i nekoliko božićnih filmskih klasika.  

Foto: Holiday gems

Slika pokazuje hrpu crvenih poklona umotanih u zelene vrpce koji samo čekaju da ih se odmota na Božićno jutro - no negdje među njima je i novac u maloj zelenoj vrećici koji bi vjerojatno dobro došao za kupovinu Božićnih darova.

NOVI IZAZOV Znate li točan odgovor na ovu mozgalicu? Da! Onda ste genije

Vidite li ga već? Ako ne, mala pomoć - vreća novca je iste zelene boje kao i vrpce. Ovu je sliku, u stilu one 'Pronađi Wallyja' osmislila i izradila softverska tvrtka GoSimpleTax. Dizajneri slike vjeruju da bi za ovaj zadatak nekoliko sekundi svakome trebalo biti dovoljno vremena. Ipak, priznaju kako su nekima trebali i sati da uoče novac među poklonima. Ako već ludite, evo riješenja.

Foto: Holiday gems

A ako ste odustali, ili ste među onima kojima je predugo vremena trebalo, nemojte očajavati. Ipak su ovakve pitalice ipak osmišljene samo za vašu zabavu.

Komentari (47)
  • ko bi to vidio, pa ni zaokruženo ne liči na vreću novca

    17. 12. 2018,   14:23
  • da nije lijepo locirana i označena, do drugog Božića bi ju našla

    17. 12. 2018,   14:22
  • loša mozgalica

    17. 12. 2018,   14:31