Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pronašla je ljubav nakon što joj je bivši lice uništio kiselinom

Bivši dečko najprije je organizirao da joj nožem razrežu lice, a potom da je zaliju kiselinom zbog koje je izgubila uho, zadobila teške opekline na licu i ostala djelomično ćelava

Adele Bellis (26) iz Velike Britanije izgubila je svaku nadu da će ponovno pronaći ljubav. Nesretnoj djevojci lice je bilo uništeno 2014. godine kada je bivši dečko Anthony Riley organizirao na nju napad kiselinom. Izgubila je tada uho, ostala djelomično ćelava i zadobila teške opekline na licu, vratu i ruci. Još dan danas se liječi.

Obitelj i prijatelji su je dugo nagovarali da pokuša upoznati nekoga jer na ovom svijetu ima divnih muškaraca, nisu svi okrutni poput Rileya. Dugo o tome nije željela ni razmišljati, no kako je vrijeme prolazilo, poželjela je imati nekoga kraj sebe.

Objavljuje Adele BellisNedjelja, 27. svibnja 2018.

Otišla je na stranicu za upoznavanje Tinder i upoznala Josha Mackenziea (28), mladića za kojeg vjeruje da je pravi, onaj kojeg je čekala. On je bio prvi s kojim je izašla.

- Bila sam jako nervozna klada sam se vratila na tu scenu izlazaka i druženja. Bilo mi je teško nekome vjerovati, ali Josh je tako divan. Znam da je on taj, čak smo već razgovarali o braku i djeci - ispričala je.

- Nisam mu spominjala napad sve dok našeg prvog susreta. Tada mi je rekao da sam hrabra i lijepa. Trebalo mi je vremena da mu povjerujem, ali on je zbilja tako divan. I moji roditelji ga obožavaju - dodala je.

ACID ATTACK VICTIM WHO SUFFERED HORROR INJURIES FURIOUS WITH SHORT SENTENCES THAT MEANS HER ASSAILANT IS ALREADY...

Objavljuje Jonathan EshunPonedjeljak, 17. srpnja 2017.

Njezin bivši dečko sada ima 29 godina, a upoznali su se kada je ona imala 16. On je tada imao 19. U početku ju je obasipao pažnjom i darovima, ali s vremenom je postao nasilan i opsjednut kontrolom. S njim je prekinula vezu 2012. godine, prenosi Daily Mail.

Naravno, on se s tim nije mogao pomiriti, dolazio je u kuću njezinih roditelja i prijetio. Adele je pobjegla raditi na brod samo da se makne od njega. Međutim, vrebao ju je kada se vratila i pokušao se pomiriti s njom, slao joj je cvijeće, molio...

Reality of 4 years post acid attack. #moresurgery #fixingme #warrior #nhs 💪

Objavljuje Adele BellisPetak, 28. rujna 2018.

Dvije godine nakon prekida, u travnju 2014. godine, prišao joj je nepoznati muškarac i razrezao joj lice nožem, imala je 20 šavova. Rileyu to nije bilo dovoljno pa je tri tjedna kasnije na Facebooku objavio njezine gole fotografije.

U kolovozu iste godine platio je nekome da na nju baci kiselinu dok je sama stajala na autobusnoj stanici u Suffolku. Sjeća se da je pokraj nje prošao muškarac sa kapuljačom na glavi i zalio je kiselinom.

SUZDRŽITE SE Zbog ovih 5 grešaka ženama često promakne prava ljubav

- Osjetila sam strašnu bol i počela vrištati i tražiti vodu. Trčala sam niz cestu. Kiselina mi je spržila uho. Osjetila sam kako mi je počela topiti i lice - prisjetila se.

Kasnije je saznala da njezin bivši nije bio fizički radnik, kako se predstavljao, već trgovac drogom. Osudili su ga na doživotni zatvor s minimumom odsluženja kazne od 13 godina za zbog organiziranja napada.

Please Share: Anthony Riley (26) found guilty of arranging to have sulphuric acid thrown in his ex-girlfriends face. She...

Objavljuje Crime AlertČetvrtak, 3. rujna 2015.

Uhvatili su i muškarca koji je napad izveo. Radi se o Jasonu Harrisonu, koji je iza rešetaka proveo samo dvije i pol godine te je sada slobodan. Adele smatra da je kazna za njega bila previše blaga te da je i on trebao dobiti doživotnu robiju. Zatvorili su i napadača nožem, Leona Thompsona.

Napadaji kiselinom postaju sve učestaliji. U Velikoj Britaniji je zabilježeno 2602 takva slučaja u periodu od siječnja 2015 do svibnja 2018. godine. U Londonu je broj takvih napada u dvije godine porastao za 78 posto, stoji u izvještaju iz 2018. godine.

HARRY NEUGODNIM KOMENTAROM POSVAĐAO MEGHAN I OBITELJ: 'Ne možemo vjerovati što je rekao, povrijeđeni smo'

Komentari (9)
  • Zar se samo lijepi / lijepe žene,zaljubljuju i sl

    2. 3. 2019,   09:48
  • Nadam se da je majstor dobio kaznu,ovakvih slucajeva ima tona pogotovo u zatupljenim zemljama npr Indiji...sve je u pogledu promatraca,svaki covjek zraci necim i lijep je na svoj nacin,nekad je vaznija ljepota koja izvire iz unutrine jer ona iskreno veze,vanjstina je maska koja godina mjenja izgled...Lijepa si i bit ces bez obzira na oziljak,svako dobro!

    2. 3. 2019,   09:58
  • Ovaj će ju zatući lopatom

    2. 3. 2019,   10:37