Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

'Pronašla sam majčino pismo, napisala mi ga je prije smrti'

'Pronašla sam majčino pismo, napisala mi ga je prije smrti'

'Prije nego je otišla na onaj svijet, moja mama je napisala pismo svakome od nas. Molim va da zagrlite svoje roditelje malo jače jer nikada ne znate kada ih možete izgubiti.'

VIDEO

Nekoliko sati nakon majčine smrti, Hannah Summers (18) iz SAD-a pronašla je njezino pismo. Umrla je u 55. godini života od raka bubrega. Osim Hannah, imala je još troje djece. Svima je ostavila pisma.

Hannah je svoje objavila Twitteru uz komentar:

"Prije nego je otišla na onaj svijet, moja mama je napisala pismo svakome od nas. Ovo je moje. I molim va da zagrlite svoje roditelje malo jače i nikada ih ne uzimajte zdravo za gotovo, jer nikada ne znate kada ih možete izgubiti".

Evo što joj je majka napisala:

Hannah,

Ako čitaš ovo pismo to znači da operacija nije dobro prošla. Žao mi je, dala sam sve od sebe ne bi li pobijedila tu groznu bolest. Ali, čini se da je Bog imao druge planove za mene. Molim te, nemoj biti ljuta, loše stvari se događaju u životu i na nama je da se naučimo nositi s tim bez obzira koliko je bolno. 

Želim da budeš sretna i iskoristiš darove koje ti je Bog dao. Ti češ biti predivna medicinska sestra baš kao što si predivna osoba. Uči marljivo i nemoj brinuti zbog posla. Želiš li raditi tijekom ljeta to je u redu, ali važno je da se usredotočiš na školu. 

Budi strpljiva s tatom, ovo će mu biti jako teško i trebat će mu vremena. Trebate se osloniti jedno na drugo i puno razgovarati, što nam nije jača strana, ali pokušajte i nemojte odustati. Zapamti, imaš mnogo ljudi koji te vole i razgovaraj s njima često (Rise, Cassie, Erica, Backy, Michelle, Holly i blizanci itd.).

Koristi zdrav razum kada stvari ne idu kako treba i nosi komplet za prvu pomoć u autu po zimi. Ako možeš, idi autom u školu, drži se podalje od tuluma jer su obično loši. Nisu svi dečki loši, ali mnogi će ti govoriti sve i svašta samo da bi došli do onoga što žele. Druži se s ljudima koji imaju jednaka vjerovanja kao i ti jer će te oni osnažiti.

Zapamti i to da sam ja i dalje uz tebe i da sam jako ponosna na tebe kao što sam oduvijek bila. Zadrži Boga u svojem životu i nikada se nemoj sramiti dati drugima do znanja da voliš Boga.

Budeš li imala djeci jednog dana, pobrini se da znaju koliko ih volim i koliko bi željela da mogu biti uz njih. Ti češ postići puno u životu i učinit češ ga sjajnim, a ja ću se smijati zajedno s tobom dok češ prolaziti kroz najvažnije trenutke života.

Zahvalna sam Bogu što nam je omogućio da u zadnjih godinu dana postanemo još bliskije i provedemo puno kvalitetnog vremena zajedno.

Drži se tih lijepih sjećanja i svima govori da ih voliš što češće možeš. Uživaj u životu i živi svakog dana kao da je posljednji jer nitko od nas ne zna hoće li mu današnji dan biti posljednji. I najviše od svega, zapamti da te volim više od svega!

Mama

U ovom videu možete pogledati Hannah, njezinu majku, i ostatak obitelji:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...