Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Godinama dokazivala da nema muža, a onda proslavila razvod

Proslave razvoda su već neko vrijeme hit, za njih se često troši i više nego za svadbu. No, ova je žena još godinama morala sudu dokazivati da je dala sve od sebe da pronađe muža koji je nestao

Catherine Navarro (34) se za svog sada već bivšeg muža Marca udala u svibnju 2005., a zadnjih je 15 godina pokušavala od njega dobiti razvod. Sada si je, kad je napokon uspjela u dugogodišnjem naumu da se razvede, organizirala zabavu u čast razvoda. Za to je naručila pjenušac, kolače i balone. U Marca se zaljubila kad joj je bilo samo 20 godina, a vjenčali su se samo tjedan dana nakon što ju je zaručio.

Njihov je odnos brzo posto toksičan, pa je Catherine zatražila razvod. No, Marc joj ga je odbio dati, a onda je netragom nestao. Ona je ostala godinama dokazivati nadležnom sucu da ga je pokušala pronaći, da bi joj odobrio takozvani 'razvod u odsutnosti partnera'. 

Kad ju je Marc prije 15 godina tek zaprosio na vjenčanju zajedničkih prijatelja, Catherine je mislila da se šali. No, budući da je bila mlada i zaljubljena, uspjela je udovoljiti njegovoj molbi da se vjenčaju što prije, i u par dana okupiti obitelj i prijatelje na intimnu proslavu u kući njenih roditelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cat 😽 (@colombias_finest) on

No ubrzo je mlada supruga shvatila da joj je muž pun tajni i da joj mnogo toga o sebi nikad nije rekao. Odnos među mladencima je postajao sve gori. Tako je  2012. Catherine zatražila razvod od Marca, ali joj ga je on odbio dati. Na njenu nesreću, ubrzo nakon toga Marc je netragom nestao. Ona je od tada sud pokušavala uvjeriti da je dala sve od sebe da ga pronađe. Napokon je, 18. ožujka ove godine, dobila obavijest da joj je razvod odobren. Kako bi obilježila novi početak, organizirala je veliku proslavu. 

ČUDNA VEZA Joey je dvije godine u vezi s robotom i 'planiraju' se oženiti

Na nju je pozvala 30-ak prijatelja koji su s njom uživali u pjenušcu, kolačima s natpisom 'Zbogom, dečko' i balonima na kojima je stajalo 'Sretan razvod'. 

- Kad me tek zaprosio mislila sam da se šali, jer smo bili na plesnom podiju, a i već pripiti. No, nekoliko dana kasnije mi je poslao predivnu haljinu i cvijeće i dokazao da je ozbiljan - ispričala je za Daily Mail sretno razvedena Catherine, koja je prije 15 godina s istim prijateljima slavila početak svog bračnog života. 

TUŽNA SUDBINA: Ovaj horoskopski znak ne može naći sreću u ljubavi

Komentari (21)
  • Britanci🤔😂😂

    27. 4. 2019,   19:55
  • nek slavi trebala se davno rastaviti od njega

    27. 4. 2019,   19:02
  • Lako se veseliti kraju kad joj nije bilo ok u braku

    27. 4. 2019,   20:01