Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priuštite joj vrhunac iz snova: 5 poza koje stimuliraju G-točku

G-točka je veličine kovanice, a tkivo joj je 'grubo i hrapavo' na dodir, kao da je napravljeno od spužve. U nekim pozama može ju se stimulirati bolje nego u drugima, tvrdi dr. Laura Deitsch

Malo je dijelova ženskog tijela koji su pokrenuli debata koliko i G-točka, za koju stručnjaci kažu da je smještena uz unutarnji vaginalni zid. Ta točka navodno, kad ju se stimulira, može dovesti do 'vala' jakih orgazama. Navodno ju se može napipati prstom, a seksologinja dr. Laura Deitsch kaže da je veličine kovanice i da joj je tkivo 'grubo i hrapavo' na dodir, kao da je napravljeno od spužve. Dodaje i kako ju se u nekim pozama može posebno stimulirati. 

Žena na vrhu

Foto: Pinterest - Kad je žena na muškarcu, a on leži na leđima, najbolje može kontrolirati koliko duboko penis ulazi. Dok se žena lagano naginje naprijed, pomiče partnerov penis koji se onda prislanja uz rub unutarnjeg zida, što je jedan od najsigurnijih načina za doživjeti orgazam s G točkom - kaže dr. Deitsch. Dodaje da bi žene trebale 'rasporediti' težinu kako im odgovara, da imaju manevarskog prostora 'namjestiti' njegov penis na pravu poziciju i istovremeno diktirati tempo u seksu. 

'Obrnuta kaubojka'

Foto: Pinterest

U ovoj je pozi žena na partneru, ali naopako, tako da gleda njemu u noge, a mnogim je ženama ta poza i najdraža. Umjesto da se nagnete nazad, nagnite se naprijed, jer tako penis može stimulirati prednji vaginalni zid, kaže dr. Deitsch, i napominje da je tako žena i manje izložena, i manje razmišlja 'o tome kako izgleda' pa se više može prepustiti trenutku. 

- Za ravnotežu primite partnerove noge i namjestite kukove kako vam odgovara - preporučuje. 

Prilagođena misionarska poza

Foto: Pinterest

U tom položaju žena leži na leđima, a pod stražnjicu može staviti nekoliko jastuka da bude na pravoj visini. Koljena su savijena, a stopala naslonjena na krevet. Kako partner penetrira, žena se više uzdiže prema gore, što njemu omogućuje da dođe do vaginalnog zida. 

- Tako on kontrolira situaciju, brzinu i tempo, dok žena leži na leđima - objašnjava dr. Deitsch.

Licem prema dolje

Foto: Pinterest

Razne varijacije ove poze su idealne za dotaknuti G-točku. Lezite na krevet s licem prema dolje s uzdignutom stražnjicom i skupljenim nogama. Partner bi vas trebao opkoračiti i onda penetrirati od iza. Dok su vam noge skupljene ni vagina se previše ne raširi, pa bi penis trebao 'taman' stati i lako dosegnuti mjesto G-točke. Za to vrijeme žena može micanjem kukova odrediti točno na koju bi partner stranu trebao ići i tako ga usmjeriti, kaže dr. Deitsch.

'Poza škare'

Foto: Pinterest Lezite na bok i dignite jednu nogu u zrak, a partner neka vam priđe između nogu, tako da je vaša noga koja je na tlu, između njegovih nogu.

- Tako ćete moći točno kontrolirati kuda njegov penis ide i namjestiti ga da dođe do te 'magične točke' - objašnjava dr. Deitsch i kaže da je ovo zabavna, ali kod većine parova nedovoljno korištena poza koja omogućava dolazak do famozne G-točke. 

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Komentari (61)
  • Pruštite joj orgazam iz snova: 5 poza - mojoj Mari su : 1. ja kuham, 2 ja perem suđe, 3. ja usisavam kuću, 4. perem kupatilo i wc, 5. ja peglam......... E kad sve to napravim moja Mare na sedmom nebu kao da je 3 puta svrxxxx 😀😀

    8. 4. 2019,   21:08
  • Ne kukajte ako su vam zene stalno nadrndane i nervozne!!! Ako je stalno raspolozena-neko vam pomaze!!! :))

    9. 4. 2019,   09:33
  • Najlakše će većina žena doživeti vrhunac u misionarskoj pozi,ili kad je ona gore😃

    8. 4. 2019,   21:10