Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prva večer: Red volana, čipke, bjeline i 'Black Swan mračnine'

Prva večer: Red volana, čipke, bjeline i 'Black Swan mračnine'
66

Prve su pistom prošetale hipijevske manekenke u nepreglednim bijelim kreacijama Linee Exclusive, a posebno se istaknula kolekcija Tea Perića za modnu kuću MAK

VIDEO

Na kraju grada, u velikom hangaru šoping centra zaljubljenici u modu jučer su pratili prvu modnu večer ovosezonskog HTC Cro-a-Portera, a novost je da se revija mogla pratiti i preko live streaminga dok doma jedete kokice. Prve su pistom prošetale hipijevske manekenke u nepreglednim bijelim kreacijama Linee Exclusive. 

Irina Car očito je bila inspirirana ljupkim 70-im godinama što je vješto stilski prikazano frizurama mankekenki, nježnim make-upom i cvjećem u kosi. Najdojmljiviji dio kolekcije su bile koktel-haljine, ali tu je Linea Exclusive već odavno modno etablirana. Dražesan je bio trenutak uvođenja charlestona u cijelu priču i poigravanje resicama. Pokušaj oživljavanja bijelog smokinga nažalost je ostao samo na pokušaju. 

Nakon pomalo zasljepljujuće bijeline Linee Exclusive, osvježenje je bio kolorit koji je predstavila debitantica večeri Jasmina Arnautović. Stilski stroga i minimalistička kolekcija na momente je podsjećala na neslavne kute kakve smo bili prisiljeni nositi kao osnovnoškolci, iako je u nekoliko navrata ideja košulje-haljine sjajno interpretirana. Vrhunac kolekcije bio je profinjeni ružičasti baloner. 

Etna Marr iza kojeg stoji Andrijana Subotić Pjajčik prikazala je baletni performans, a inspiracija za kolekciju bio joj je mračni "Black Swan". Manekenke su bile prave balerine koje su svojim gracioznim hodom prekrasno prikazale najbolji dio njezine kolekcije - maksihaljine prugastog printa s "epoletama" na ramenima. Modni vrhinac večeri bio je Teo Perić za modnu kuću Mak. Cjelovita kolekcija koja je svojim pastelnim tonovima išla od ženstvenih haljina, damskih kaputa, casual chic jaknica, seksi balonera i prozirnih, a opet čednih bluza. 

Plus šarmantni modni dodatak - upečatljivi remen ili mašna u funkciji istog. Moderni retro look koji laska silueti žene i nudi prigušeni seksepil jer je žena Tea Perića toliko sigurna u sebe da ne osvaja dekolteom, već osmijehom. MAK-ov dizajner zasluženo je dobio najveći pljesak publike. Zatim je uslijedila "mornarska" kolekcija modnog dvojca Arileo. Bijelo-plavi uzorak je dominirao na njihovim lepršavim haljinama na jedno rame kojima su pokazali kako je golo žensko rame nepogrešivo seksi. 

Njihove ženstvene opravice bit će idealne za romantične večernje šetnje jadranskim plažama. Ipak najzanimljiviji dio modno-bračnog para Pirić bile su maestralno krojene drapirane hlaće u mornarsko plavoj boji. Prvu večer HTC Cro-a-Portera zatvorili su ELFS-i. Njihovo divljenje trashu je dosljedno, iako nažalost ne i inovativno. Red boja koje bodu u oči, red šljokica, red volana i red čipke. Nit vodilja im je bila kraljica maturalne večeri, a publika je strepila da će se ista "ugušiti" u moru tila. Reviju je zatvorila njihova slatka muza Jelena Rozga, dok je iz zvučnika treštala njezina "Bižuterija".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje