Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi hrvatski namještaj koji je rezerviran za kućne ljubimce

PRIZNANJE Prvi domaći brend specijaliziran za proizvodnju i dizajn modernog namještaja za ljubimce zaštićen je pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske

Proizvodi iz linije ROBOWSKY na tržištu su prisutni od kraja 2014. godine. Tvrtku su osnovale Jelena Bralić (39) iz Splita, sociologinja i PR savjetnica, te Matilda Marelja, arhitektica. Linija modernog namještaja prilagođena je potrebama i dizajnu suvremenog života i stanovanja. 

Foto: PIXSELL, REUTERS

U moru unikatnih proizvoda za maksimalnu udobnost ljubimaca posebno se ističu krevetići, dekice i slim jastuci koji se odlično uklapaju u svaki stil uređenja. Jelena Bralić ističe da u ponudi imaju boxeve za manje ljubimce, ležajeve, jastuke, jastučnice i hranilice, naravno sve dolazi u raznim kombinacijama dizajna, boja, drva, uzoraka i materijala. Tu su i ležajevi sa spremnicima za igračke, ležajevi za prozor, madrace u zebra printu, ali i povišene hranilice za veće pse. U kreiranju proizvoda iz dizajnerske linije Robowsky sudjeluje tim vrhunskih stručnjaka iz područja inovacija, arhitekture i dizajna. 

Foto: PIXSELL, REUTERS

- S obzirom da se sve veći broj ljudi odlučuje postati vlasnicima kućnih ljubimaca, a i sami smo vlasnici čupavih prijatelja , u svakodnevnoj želji da im priuštimo najbolje, uvidjeli smo da segment namještaja za kućne ljubimce na postojećem tržištu nudi vrlo oskudan asortiman, posebno u dijelu koji bi se estetski integrirao u koncept suvremenih interijera, naravno sa pripadajućom multifunkcionalnom notom - kaže Jelena. 

Foto: PIXSELL, REUTERS

Čiste i jednostavne linije, zaštitni su znak proizvoda iz linije ROBOWSKY, koje ga čine izrazito elegantnim, atraktivnim te poželjnim u suvremenim interijerima. Brand Robowsky zaštićen je pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, dok je dizajn proizvoda zaštićen pri Svjetskoj organizaciji za intelektualno vlasništvo. 

Udobnost i dizajn za sve četveronožne prijatelje

Foto: PIXSELL, REUTERS

Slim jastuci su u potpunosti izrađeni od pamuka, a cijena im se kreće od 99 do 289 kuna, ovisno o tome koju veličinu želite. Vodilice za pse s navijačkim motivima koštaju od 88 do 140 kn. Ostale cijene provjerite na robowsky.hr 

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Komentari (7)
  • Kako je lijepa ova maca na slici !!😃😻

    8. 9. 2018,   11:05
  • Meni je samo moj pes lijep , ovi mali su mi ru*** , sta ta mali moze , nemoze ni macku naganjat ^^

    8. 9. 2018,   12:12
  • Svaka čast ko je to smislio . Eto njemu lepih para .:-)))

    8. 9. 2018,   14:41