Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Prvi put na Adventu u Zagrebu - prodaju svoje drvene ukrase

Prvi put na Adventu u Zagrebu - prodaju svoje drvene ukrase
1

Ideja je došla iz glave. Suprug je nešto ispilio i rekao mi da mu nešto naslikam na to, a prije toga je izrađivao i kockice od drveta za djecu da se igraju, rekla nam je Sanja Tišljarić

VIDEO

Ideja je došla iz glave. Suprug je nešto ispilio i rekao mi da mu nešto naslikam na to, a prije toga je izrađivao i kockice od drveta za djecu da se igraju, rekla nam je Sanja Tišljarić (38). Ona i suprug se tri godine bave izradom drvenih suvenira, ali su prvi put na Adventu u Zagrebu i svoje rukotvorine prodaju na Zrinjevcu.

- Vodimo obiteljski obrt koji se zove Drveni krović. Sve što radimo je unikatno i sastoji se od recikliranog drveta - ispričala nam je Sanja. Njihov način izrade svakog predmeta je ručni i jednakog redoslijeda, samo se razlikuju veličine i boje.

- Nabavimo razne vrste reciklirano drveta, a onda ga obrađujemo. Nakont toga ga bojimo i na kraju oslikavamo - rekla nam je Sanja. Cijene na njihovom štandu se kreću od 10 do tisuću kuna.

- Magneti su najpovoljnii, a najveća se dekoracija prodaje po ovoj najvišoj cijeni - istaknula je Sanja. Razlog za to je što se najduže izrađuje, odnosno četiri do pet sati.

- Trebaju mirne ruke jer je svaka kućica drugačija, drugog oblika - objasnila nam je. Nažalost, još uvijek se nitko od posjetitelja Adventa nije zainteresirao za tu dekoraciju.

- Ljudi najčešće kupuju one srednje veličine, a zanimljivi su im crteži bicikala i natpisi - otkrila nam je Sanja. Zadovoljna je dosadašnjom prodajom, a kaže jednako kupuju i turisti i domaći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Advent u Zagrebu doista je hit - ova sezona bila je rekordna!

Advent u Zagrebu doista je hit - ova sezona bila je rekordna!

Advent u Zagrebu pravi je dokaz da se trud uvijek isplati. Mnoštvo događanja i apsolutna iskorištenost prekrasnog Zagreba prepoznata je od strane turista i to u rekordnom broju ove godine

'Daske od johe najprije se suše  godinama pa se rade igračke'
STRPLJIVI KREATIVCI

'Daske od johe najprije se suše godinama pa se rade igračke'

Karmen i njezin suprug Damir (47) se 18 godina bave proizvodnjom drvenih eko igračaka te uporabnih i ukrasnih predmeta. Ne bojaju ih, a izrađene su od čistog drva johe
Počeo je Advent u tunelu Grič: Svjetlosne instalacije su hit
NOVO MJESTO

Počeo je Advent u tunelu Grič: Svjetlosne instalacije su hit

Iako je tunel Grič sam po sebi atrakcija još otkako je otvoren u ljeto 2016. s novim adventskim programom zasigurno će privući još više posjetitelja....