Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prvi rođendan Fun parka Biograd u znaku Vatrenih

Prvi rođendan Fun parka Biograd u znaku Vatrenih
2

Ne propustite Zaprešić Boyse i veliki vatromet, predstave, igre i partije na prvoj rođendanskoj proslavi Fun Parka u Biogradu

VIDEO

Mnogi gradovi širom zemlje odavali su priznanje fantastičnom uspjehu naše reprezentacije raznim dočecima, proslavama i posvetama, pa će tako i poznati Fun park Biograd proslaviti svoj prvi rođendan u znaku Vatrenih u petak 3. kolovoza! Poseban gost na zabavnom spektaklu bit će i navijački bend Zaprešić Boys koji će otpjevati uživo svoje hit pjesme sa svjetskog nogometnog prvenstva, a uz mnogobrojne zabavne sadržaje sve posjetitelje čeka i veličanstveni vatromet-onako kako vodeći majstori na ovom području to i rade. Ekipa iz Mirnovca potrudit će se da i nebo oboji vatrenim bojama!

U park će se moći ući besplatno i ako se posjetitelji odluče provozati na bilo kojoj od 26 atrakcija, mogu to ostvariti kupnjom jednokratnih kupona po cijeni od 20 i 30 kn. Na dan rođendana mogu se kupiti i cjelodnevne karte za neograničeno uživanje u atrakcijama.

Inače Fun Park Biograd je ovo godine posjetilo 70,000 posjetitelja. Za njega se pročulo već i van granica. Naime, najpopularnija malezijska televizijska postaja odabrala je Fun Park Biograd za snimanje svoje emisije Projekt Fun Park.

U Fun Parku Biograd ove godine dodane su dvije nove atrakcije XD Dark Ride i Kuća Straha. XD Dark Ride je svjetska hit virtualna vožnja gdje se laserskim pucaljkama pokušava prikupiti što više bodova kroz priču o gusarima, kaubojima ili svemircima i u koju je uloženo 300.000 eura za izgradnju. Kuća Straha je tehnološko remek-djelo autora Seana Keohanea koja uključuje animatroniku iz filmova američke filmske produkcije. Prvi rođendan Fun Parka Biograd možda je najbolje vrijeme za posjetu ove godine zbog posebno organiziranog zabavnog programa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 20:45 sati, navijački bend Zaprešić Boys izvesti će repertoar svojih navijačkih pjesama „Neopisivo“, “Igraj moja Hrvatska”, “U porazu i pobjedi” i druge pjesme, a cijeli program bit će začinjen cocktail partijem na Pipi baru te vatrometom na kraju večeri. Organizatori su najavili još neka iznenađenja, a na vama je da uz lude vožnje i dobru zabavu kao na svakom pravom rođendanu i sami budete ugodno iznenađeni.

Zabavni rođendan u srcu sezone zasigurno će privući sve one željne dobre zabave i ludih vožnji, a uz vatreni nastup Zaprešić Boysa i vatromet, Fun park Biograd napravit će neopisiv ugođaj, kojega ovog ljeta ne smijete propustiti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno