Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Psa skoro uspavali, no u zadnji čas javila se obitelj s djecom

None Foto: Instagram screenshot

Rosie je doputovala čak avionom. Majka djevojčica dočekala ju je i dovela kući. Djevojčice to nisu znale i sve je bilo jedno veliko iznenađenje. Kada su je vidjele, rasplakale su se od sreće

Prekrasna kujica Rosie trebala je biti uspavana u jednom azilu u Georgiji, SAD. Na internetu su je vidjele dvije male sestre. Mlađa je počela plakati i nije htjela da je uspavaju. Njihovi roditelji kontaktirali su azil i tražili da je udome. Za curice to je bilo veliko iznenađenje, jer nisu znale da će dobiti novog ljubimca.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie the Rescue and family (@rosie_and_family)

Rosie je doputovala čak avionom. Majka djevojčica dočekala ju je i dovela kući. Djevojčice to nisu znale i sve je bilo jedno veliko iznenađenje. Kada su je vidjele, curice su se rasplakale od sreće. 

- Kada je mama dolazila pomislila sam je li to stvarno mama ili je neki stranac - rekla je mlađa sestra nakon što su se slegnuli dojmovi.

Foto: Instagram

- Bila samo tako sretna zato što.. ne znam.. neobjašnjivo je. Bila sam toliko sretna da sam plakala. Ona je predivan pas i obožavamo je - rekla je starija seka. 

Rosie je dobila je novi dom i svu pažnju ovog svijeta, a otvoren joj je čak i Instagram profil na kojem obitelj objavljuje njezine avanture od kad su je udomili. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (10)
  • Vjerojatno je i Šarić jednog usvojio, čim mu se lik i djelo ovoliko vrte...

    9. 11. 2019,   10:55
  • Ovaj svijet kao da je stvarno planet u kojem žive dvije vrste ljudi, monstrumi-SOCIOPATI i ekstremni-EMPATI, čista suprotnost sociopatima poput ove obitelji koja ovim primjerom odgaja kčeri, zapravo plač djevojčice da se ne usmrti več to pokazuje, kako je to moguće? ODGOJ? Kako se odgaja empate, tako se i odgaja SOCIOPATE koji odluče samo zato jer pas nema dom da ga ubiju, no to ne čudi ako se i abortus proklamira kao ljudsko pravo, čedomorska civlizacija koja je tek izašla iz špilja a umišlja si da je vrhonaravno biće u poznatom svemiru! Zašto na ovako divnu temu povlačim ovako sumoran komentar? Pa da nema monstruma takvih koji sociopatski vladaju svijetom a 90% političara i moćnika svijeta su čisti sociopati, tada nebi bilo ni zla na ovom svijetu. Ova 2 predivna ženska mala bića pridonjet će svojom kapi dobrote oceanu ljubavi od koje smo satkani.

    9. 11. 2019,   11:48
  • Životinje trebaju našu pomoć jer često su u takvim situacijama upravo zbog nas , roditelji kupe djeci psa , dok je malen je simpatičan i drag no kasnije sve to postaje obveza koja je nepoznat pojam današnjoj djeci i odmah se rijesavaju psa , taj isti se da uspavati jer azili su puni , zato oni trebaju našu pomoć kao prvo da ne dođe do toga . Sada oko Božica počinje sezona kupovanja psa djeci MOLIM VAS NEMOJTE , kupite nešto drugo , objasnite djetetu zašto , ili odite u Azil i povedite jednog doma , nama lijepse ljubavi !!!! A zašto se često ne polože ljudima je isto jasno jer kada ja vidim da je NETKO svojom glupošću , ohološću, lakomosti ili sl ostao bez svega , pa zašto ? Kako pomoći toj osobi , jer sama situacija je škola dovoljna !

    9. 11. 2019,   12:15