Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Psihopati osjećaju kajanje, ali se ne znaju pravilno ponašati

Komentari (14)
 • Psihopati, narcisi i slicna svita nek se gonin u kukac sa svojim shvacanjima i "emaptijom". Daleko im kuca bila.

  15. 11. 2019,   00:33
 • S obzirom da imam psihopata u kući uočio sam koje su im zajedničke osobine. To što su emocionalni invalidi to nauče vješto prikriti. Postanu jako dobri lažljivci. Tretiraju ljude kao stvari i uz silno spletkarenje i prenemaganje u stanju su žrtvu (obično osobu koja ima nešto što oni žele) bez da trepnu uništiti. U pravilu se najlakše otkriju jer izbjegavaju ići na sprovode jer tamo jako strše - svi su žalosni a njima dosadno. I kad ih otkriješ treba se od njih maksimalno distancirati, živjeti ćete duže i sretnije.

  15. 11. 2019,   01:28
 • takvi ljudi nemaju empatiju

  14. 11. 2019,   21:49
 • Jesu li to oni za koje susjedi kazu da su bili mirni i dobri i nikome nije jasno zasto je zatukao nekog clana obitelji ili gotinama zlostavlja nekog.Malo su falili ovi u istrazivanju jer ako psihopat pokazuje empatiju onda je to cista gluma samo da bi zrtva opet pala pod njihov utjecaj onako kako oni to zele a to je 101% .Veliki su to glumci jako inteligentni manipulatori izuzetno egoisticni.Lijeka- nema!Preventiva-sta dalje od njih.

  15. 11. 2019,   08:27
 • Baš me zanima što velika većina psihijatara i psihologa misli o najnovijim saznanjima. Sama definicija psihopatije je nedostatak enpatije, nemogućnost kontole i UŽIVANJE u povređivanju drugih. Sociopati bi bili bliže iako se ni oni ne kaju za svoje postupke već zato što su uhvaćeni u nedjelu.

  15. 11. 2019,   01:12
  • vecina spihijatara bi se na ovo sta su ovo dvoje otkrili dobro nasmijali, jer nisu otkrili NISTA, kao psihopat se rodis, to je fakta, sociopatom postajes zbog utjecaja zivota tj vlastitog vidjenja zivota..iskreno nerazumim zasto ovo dvoje zele dati "dusu" phihopatima kad je 100 x dokazano da je jednostavno nemaju

   15. 11. 2019,   09:02
 • ovi nista nisu otkrili, po clanku bi se dalo zakljucit da ovo dvoje na silu zele dati osobine ljudskosti tim ljudima...oni to nemaju, na stotine tisuca studija je napravljeno nad tim ljudima,od ubojica,mafijasa, narkomana itd itd.. njima mozak jednostavno ne funkcionira ka nama normalnima

  14. 11. 2019,   23:09
 • Pitajte sve političare koji su u ovih 28 godina vršili bilo koju funkciju dali se za i makar jedan svoj potez kaju pa razmislite i ponovite članak! Počnite od Culejove izjave kad su mu rekli da je siromah s poda u pućkoj uzeo meso i pojeo kad mu je palo,kaže Culej "pa što,i meni nekad sendvić padne na masnu stranu pa ga dignem i pojedem" Murganić kaže na prebijanje žene "ha, tako vam je to u obitelj" Koju bi dijagnozu osim psiho-sociopatije dali takvim NEljudima? Mislite da se kaju? Ovo su još blaži primjeri!

  14. 11. 2019,   21:44
  • pa jasno je kao dan da je poprilicno visok posotak sociopata i psihopata na visokim pozicijama, bila to politika ili neka firma, ako vec nemaju te odlike imaju ili narcisoidne ili u najblazu ruku makijavelisticke osobine

   14. 11. 2019,   23:06
  • Pogotovo največi moćnici a sociopat iza njih koji su ih postavil pravi moćnici iza zavjese su tek krvoloci! Tim i takvima naši služe,žive,opstaju generirajuči strah preko ratova,sukoba svake druge vrste jer ljudima u strahu se lako manipulira, zato migrante gruvaju u Eu,da imaju izgovor vojsku formirat. Pacijenti,teška patologija vlada svijetom,shodno tome raj liči na pakao.

   14. 11. 2019,   23:18
 • A tko sve spada u psihopate?Da vidim jel spadam u njih a ponekad mi padne mrak na oči.

  15. 11. 2019,   04:03