Obavijesti

Lifestyle

Komentari 27

Puni cvjetni mjesec je ove noći nekima donio velike promjene

Puni mjesec u svibnju najpoznatiji je kao puni cvjetni mjesec zato što je to razdoblje u kojem cvate većina cvijeća. Ponekad se naziva i Majčin ili Mliječni mjesec, a ove godine se javlja u horoskopskom znaku škorpiona

VIDEO

Puni mjesec bio je u noći 18. svibnja u astrološkom znaku škorpiona. Puni mjesec je bio najintenzivniji kada se lunarna kugla izravno suprotstavila suncu u biku. Ova kombinacija sunca i mjeseca poznata je kao opozicija ili izravno razdvajanje od 180 stupnjeva na horoskopskim kartama.

night flowers

Škorpion je osmi znak zodijaka i poznat je po tome što je strastven i hrabar te kopa ispod površine. S druge strane, bik je mnogo prizemniji, ravnomjerniji i predan zadatku. Zajedno, vaš lunarni horoskop će dati mješoviti osjećaj stabilnosti iz bika i želju za promjenom iz škorpiona.

No, danas je puno više toga u igri, zahvaljujući planetima Veneri i Uranu koji ulaze u horoskopske karte u biku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj pun mjesec će snažno utjecati na neke znakove - neki će biti pogođeni negativno, a druge će gurnuti prema nečemu za što nisu ni znali da im je potrebno u životu.

Što kada saznaju da ih partner vara? Bik podivlja, Rak oprašta
Što kada saznaju da ih partner vara? Bik podivlja, Rak oprašta

Bik

Obično se trudite ignorirati svoje instinkte i radite ono za što znate da će vas odvesti tamo gdje trebate biti, ali cvjetni mjesec će vas povući prema nečem novom. Radit ćete na tome da češće počnete slijediti svoje srce i trudit ćete se najbolje što možete da pronađete put kako ćete prevladati vlastiti um.

Blizanci

Vi ćete ponovno promisliti o svojim prijateljima i prekinuti veze s ljudima za koje nikada niste mislili da ćete to učiniti. U tim nadolazećim trenutcima naučit ćete koliko je važno da radite ono što želite.

Rak

Ovaj mjesec će vas uzrujati na različite načine, ali s dobrim razlogom. Obično sebe previše ugrožavate radi drugih. Ne brinete o sebi kako treba i na to će vam se napokon skrenuti pozornost. Učinite ono što smatrate da je potrebno učiniti.

Djevice vole minimalizam, a Lavovi se odlučuju za raskoš
Djevice vole minimalizam, a Lavovi se odlučuju za raskoš

Strijelac

Ne možete se više sakriti, ovaj puni mjesec će vas prizemljiti na najbolji mogući način. Trebali biste poraditi na ugodnosti jer će se stvari brzo zagrijati. Obično ne dopuštate sebi da iskusite negativnu stranu stvari, ali to će se promijeniti.

Vodenjak

Skrivanje emocija vam nije pomoglo u prošlosti, ali to i dalje činite. Ovog punog mjeseca naći ćete se na rubu i bit ćete spremni eksplodirati. Nikad nemojte potiskivati stvari koje vas čine onime što jeste, izrazite se.

OŽENIO MAMU SVOG PRIJATELJA: 'Rugao mi se pa sam mu vratio'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima