Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Puno žena pogrešno nosi bikini - evo na što trebate pripaziti...

None Foto: Dreamstime

Kako u bikiniju istaknuti atribute, a sakriti mane pogledajte u kratkom i zabavnom videu. Nije svejedno kakav model nosite, koje je boje, kakve ukrase ima na sebi

Nije svejedno kakav bikini nosite jer, ovisno o modelu, u njemu možete izgledati bolje ili lošije. Morate paziti kakvog je kroja, boje, uzorka...

Svakoj ženskoj građi pristaje nešto drugo, a nekim trikovima možete postići da izgledate fantastično. 

Nekoliko savjeta:

PUNIJE ŽENE

Žene punije građe trebaju birati bikini kojem su gaćice dublje i prekrivaju pupak, jer će tako prikriti višak naslaga na trbuhu, a ujedno će ga stisnuti kao steznik.

Jednodijelni badić, također, je dobar izbor za puniju građu. Ali, u ovom slučaju treba paziti da se ne radi o jednodijelnom kupaćem kostimu koji je previše otvoren, trebao bi biti više klasičnog modela.

BUJNE OBLINE

Ženama građenima kao pješčani sat, znači bujnih oblina i tankog struka, pristaju vintage bikiniji visokog struka i debljih naramenica ili jednodijelni badići s prorezom oko struka.

Dobar izbor su i jednodijelni badići koji su dosta otvoreni, npr. imaju otvore sa strane, trakice...

MALE GRUDI

Foto: Shutterstock

Male grudi izgledat će veće u bikiniju s umetcima u košaricama. Također, jarke boje i ukrasi (npr. čipka, volani ili cvjetovi) na gornjem dijelu su dobrodošli jer će ih istaknuti pa će automatski izgledati bujnije. 

Nije loše izabrati one modele koji imaju trakicu koja ide iz sredine gornjeg dijela i veže se oko vrata.

VELIKA STRAŽNJICA

Građi kod koje je stražnjica veća, odnosno nije proporcionalna sitnijoj građi gornjeg dijela tijela, odlično stoje trokutaste gaćice s trakicama za vezanje ili vrlo uske sa strane.

Duboke gaćice pomalo retro kroja su dobar izbor za žene koje ne žele previše otkrivati, odnosno ne osjećaju se ugodno u sićušnom bikiniju - izgledat će jednao dobro i ženstveno.

KRATKE NOGE

Ako želite da vam noge izgledaju duže, a vitke ste građe, izaberite badić s duboko rezanim gaćicama - neovisno radi li se o jednodjelnom ili dvodjelnom. Ovaj model ne pristaje ženama koje imaju bujniju stražnjicu.

KADA BIRATI TANGE?

Plaza Kasjuni | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Bikini s tanga gaćicama dobro izgleda na mlađim ženama ili onima čvrste građe. Na tijelu koje je pomalo mlohavo izgledat će loše pa je u tom slučaju bolje birati klasičniji model koji može biti jednako seksipilan.

Pogledajte kako izabrati pravi badić:

Komentari (83)
  • Pogrešno kažete? A dosada sam uvik nosila donji dio gori a gornji doli sad mi sve jasno 🙋

    18. 6. 2017,   14:29
  • Trokutići bikini ..što manji to bolji..za sunčanje..ostalo..je stvar šminkice..važno da se proba da li paše...stvar ukusa! Za plivanje ..u svakom slučaju jednodjelni ;) ili klasični plivački ili "mali"

    19. 6. 2017,   13:37
  • Sta kenjate ako imas dobro telo i kesa je na tebi bomba...a brate kad si prase mlohavo nece te spasit ni victoria secret kolekcija mislin onoooooooooo...prestanite zderat i krecite se i locite vodu pa ces imat telo za gledat...al naravno lakse je trpat se smokijen i citat 24 sata...buuuuuuuu

    18. 6. 2017,   15:12