Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Put do novog spola: 4 godine snimao selfije i spojio u video

None Foto: screenhot/YouTube

Jamie Raines (22) ni kao dijete nije osjećao da je djevojčica, uvijek je nekako želio biti dječak. U pubertetu je krenuo s promjenom spola i svaki dan bilježio kako mu se izgled mijenja

Sa četiri godine osjećao se kao dječak, iako je bio djevojčica. Kako su godine prolazile Jamie Raines (22) iz Velike Britanije je vidio kako se to ne mijenja i da silno želi biti muškarac. Kao tinejdžer se povjerio roditeljima koji su ga podržali, kasnije su za to saznali i njegovi prijatelji, i oni su bili uz njega. Već nekoliko godina ima djevojku koja je skroz uz njega.

Krenuo je s terapijama hormona, a liječnici su mu uklonili i grudi. Sad se, kaže, napokon osjeća dobro u svojoj koži. Opširno opisuje sve što je prošao ovdje. Četiri godine je svaki snimao selfije i na kraju je sve fotografije ukomponirao u zanimljiv video koji prijazuje transformaciju njegovog izgleda.

U ovom drugom videu je njegova životna priča s puno više detalja i fotografija - od malih nogu, preko ožiljaka od uklanjanja grudi do sreće što je napokon muškarac.

 

Komentari (62)
  • Neobična igra prirode. Sjećam se iz djetinjstva jedne djevojčice, koja se uvijek igrala sa dječacima, oblačila kao dječak i izgledala kao dječak. Dobro je igrala nogomet, a mi smo je prihvatili kao takvu, nismo je gledali kao djevojčicu već kao dječaka. Kasnije je odselila sa roditeljima u neki drugi dio Zagreba, tko zna kako je pubertet djelovao na nju.

    6. 3. 2016,   08:36
  • gledam i čekam kad će postati žensko i niš mi jasno. Nekad treba i pročitati nešto.

    6. 3. 2016,   10:44
  • ..jedan susjed ima muškog zlatnog retrivera kad ide piškit čućne ko žensko...druga susjeda ima običnog ženskog selđuka kad ide piškit diže nogu na svakom čošku ko muško....strah me svako jutro krenit u wc-u...hoću sjest na školjku ili ponosno iz visine.....;-))

    6. 3. 2016,   08:24