Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Put u nova gastro putovanja: Od svježe ribe do vina i sireva

Put u nova gastro putovanja: Od svježe ribe do vina i sireva

U želji da se prirodne ljepote obogate i priušti svim stanovnicima i gostima najsunčanijeg otoka gušte za sva osjetila, otvoren je prodajni centar Gastro Hvar na ulazu u grad Hvar

VIDEO

Još iz doba antičkog Farosa, od bajkovitih ljetnikovaca, kamenih kala čiji svaki komadić čuva stoljetne uspomene, prirodnih ljepota koje oduzimaju dah, ovaj je otok dragulj položen na morskoj pjeni, obgrljen mirisom lavande, zaklonjen bršljanom.

Vrijeme je neumorno protjecalo, nekadašnje renesansne ljetnikovce i crkve upotpunile su tekovine modernog doba, od luksuznih jahti, turista iz svih kutaka svijeta željnih novih doživljaja. Mnogo se toga promijenilo, samo je ljepota Hvara ostala netaknuta.

U želji da se prirodne ljepote obogate i priušti svim stanovnicima i gostima najsunčanijeg otoka gušte za sva osjetila, otvoren je 'Gastro Hvar' maloprodajno – veleprodajni Centar , na samom ulazu u grad Hvar, udobno smješten u zaljevu na jugozapadnom kraju otoka.

Prodajni kanal za ugostiteljstvo Ho.Re.Ca. udružio je snage te na jednome mjestu objedinio vrhunske proizvode koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ugostitelje te sve kupce, počevši od lokalnog stanovništva preko avanturistički nastrojenih nautičara, pa do turista željnih isprobavanja lokalnih okusa podignutih na svjetsku razinu.

Bogata ponuda Gastro centra Hvar obuhvaća širok dijapazon najboljih domaćih i svjetskih proizvoda od svježe ribe, mesa, voća i povrća pa sve do najcjenjenijih domaćih i inozemnih vina, pjenušaca, sireva i tartufa.

Zahvaljujući renomiranim brendovima Centaurus d.o.o. (Gastro Ribarnice Brač), Škokić d.o.o. (Mesnice Škokić), Fistonić d.o.o. (Voće I povrće), Purex d.o.o. (Proizvodi hrvatskog sela), Acrobat d.o.o. (Distribucija vina), Nirs d.o.o. (Proizvodnja, trgovina I distribucija), Zigante Tartufi d.o.o. (Proizvodnja, trgovina I distribucija) koji su udružili dugogodišnje iskustvo i znanje, nastala je iznimna ponuda proizvoda, koja će obogatiti cjelokupnu ponudu premium namirnica na cijelom otoku, te omogućiti da se najsunčaniji otok, osim kao destinacija poznata po prirodnim ljepotama, nametne i kao gastronomski dragulj.

Hvar je važno nautičko središte još iz doba grčke kolonizacije, od kada sežu korijeni njegova imena (od grčkog pharos-svjetionik). Poput svjetionika brodovima u tamnim noćima, novootvoreni je centar spreman mnogobrojnim nautičarima osvijetliti put u nova gastro putovanja.

Opskrbom jahti želja je udovoljiti prohtjevima nautičara te im dočarati ljepotu mediteranske hrane i pića, koja stvara savršenu singeriju s ljepotama mora, te ih prima u svoj zagrljaj, štiti i veseli poput luke koja prima njihove brodove.

Centar otočkog turizma i najpoželjnija destinacija turista i nautičara je zaslužila prostor na kojem će moći doživjeti okuse mediterana koji će im ostati utkani kao najljepša uspomena.

Hvarani vole reći 'Stavi parst u more-imaš vezu s cilin svitom', a 'Gastro Hvar' se novootvorenim centrom pobrinuo da kvalitetom ponuđenih proizvoda stvori vezu s najboljim dijelovima mediterana, čija ih je vrijednost svrstala uz bok kulturnog i povijesnog naslijeđa te će nesumnjivo postati nezaobilazno odredište svih ljubitelja vrhunskih namirnica.

Sve ljepote Hvara i sve sadržaje koje nudi ne bi mogli opjevati pjesnici ni opisati mnogi književnici, jer ponekad riječi nisu dovoljne, stoga je, za osjetiti sve što taj biser hrvatskog turizma nudi, najbolje posjetiti, probati i vratiti se!

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje