Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Rabljena dječja oprema po najpovoljnijim cijenama

Rabljena dječja oprema po najpovoljnijim cijenama
6

Bebinjak je jednodnevni društveno odgovorni projekt s humanitarnim karakterom kojim se potiče recikliranje, zamjena i razmjena robe i opreme za bebe i djecu

I ove godine portal Klokanica.hr organizirao je buvljak rabljene opreme za bebe i djecu, a sve kako bi svim roditeljima i onima koji to tek planiraju postati omogućili da povoljno nabave rabljenu, ali dobro očuvanu opremu, igračke, odjeću i obuću za bebe, a onima koji imaju takve stvari omogućili da ih prodaju. Poticaj za organizaciju ovakvog događaja došao je od trudnica i mama s Klokanice, koje su na forumu pisale o razmjeni i prodaji rabljenih dječjih stvari.

Drugi Bebinjak održan je u subotu 9. svibnja u zagrebačkom Studentskom centru u Savskoj 25, a prijatelj projekta je BIPO KLUB, programom vjernosti drogerije BIPA.

Face painting i izazov za tate u mijenjanju pelena

Ove godine Bebinjak je bio u još većem prostoru nego prošle, a većina posjetitelja, roditelja, budućih roditelja, trudnica, baka, došla je s ciljem da pronađe neki povoljni komad odjeće, obuće, opreme za bebu ili dječje igračke. Po punim vrećicama koje su posjetitelji nosili iz prostorija zagrebačkog Studentskog centra vidjelo se da je i ovaj buvljak bio mjesto za najpovoljniji shopping rabljenih, ali očuvanih stvari za bebe i djecu.

Mnogi roditelji doveli su djecu na Face painting, gdje su se zabavili s ilustratoricom Ljiljanom Cvetković Zovkić, koja se već 15 godina intenzivno bavi body paintom i face paintingom za djecu i voditelj je edukativno-kreativnih radionica za djecu i mlade.

A osim mališana, svoja lica oslikali su i njihove mame i tate, što je još više razveselilo djecu! Klince i klinceze oduševila je i slatka maskota BIPO kluba s kojom su mogli i fotografirati.

Nismo zaboravili ni tate koji su se spremno uključili u Izazov u mijenjanju pelena, a najspretnije tate bogato smo nagradili Pampers poklon paketima!

Mnogi roditelji su ostavili svoje rabljene stvari; opremu, odjeću i obuću za bebe i djecu u humanitarnom kutku. Donirane stvari s prošlog Bebinjaka donirali smo Caritasovoj Kući ljubavi, a stvari s ovogodišnjeg Bebinjaka također ćemo donirati u jedan od dječjih domova i tako se pobrinuti da dođe do onih kojima je to najpotrebnije.

Pratite nas na Klokanici jer već na jesen vas čeka novo izdanje Bebinjaka!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku