Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Rak (21.6. - 22.7.) će u 2011. biti okupiran obvezama u obitelji

Rak (21.6. - 22.7.) će u 2011. biti okupiran obvezama u obitelji
4

Rak će idućih godinu dana neprestano juriti i biti pod stresom. U drugom dijelu godine upoznat će nekoga tko će im zauvijek promijeniti život - ali nabolje

VIDEO

Nakon što ste tijekom ove godine proširili horizonte i kroz neku vrstu edukacije stekli velik broj novih informacija, sad je pravi trenutak da sve to konkretno primijenite. Sljedeća godina trebala bi predstavljati velik iskorak na području karijere. Nemojte se plašiti promjena koje dolaze zato što će vam one pružiti mogućnost slobodnijeg i lakšeg izražavanja kreativnosti. Već dulje vrijeme ste bili izrazito nezadovoljni načinom na koji funkcionira vaš posao i sve ostale društvene institucije. Pokušajte što manje ovisiti o bilo kome drugom i preuzmite odlučivanje o životu u svoje ruke. 

U drugom dijelu iduće godine proširit ćete krug poznanika i kontaktirati s nekoliko važnih ljudi. Istodobno biste mogli imati određene probleme u odnosima s obitelji. Vaši najbliži imat će mnogo komplikacija i tražit će od vas pomoć. Budući da vam je stabilnost obitelji i rodbine jedan od glavnih prioriteta, uvijek ćete im biti na usluzi te vječni oslonac. Ipak, posvetite i sebi vremena.

SAVJET GODINE

ONA - Imate veliku želju ostvariti vezu u kojoj bi postojali ravnopravni odnosi i međusobno poštovanje. Do toga ćete najlakše doći ako ćete se prestati forsirati i pustiti životu da vam pošalje pravog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ON - Vrlo ste emotivni i uvijek ste na usluzi svima onima koje volite. Ipak, vodite više računa da vaša energija nije beskonačna. Pronađite vremena za sebe. Neka to bude pozitivna sebičnost.

OBITELJ

Sljedeća godina donosi povećavanje obveza prema obitelji. Slobodno vrijeme provodit ćete kod kuće i rješavati različite probleme koji će se pojavljivati. Kako bi sve bilo na svome mjestu, bit će potrebno žrtvovati osobne potrebe i uvesti što bolje organiziranje dnevnih obveza. U nedostatku slobodnog vremena s prijateljima ćete se družiti kod kuće i na taj način se uspijevati barem donekle opustiti te zaboraviti na sve probleme koji vas muče.

ZDRAVLJE

Kao posljedica stalnog stresa doći će do manjih zdravstvenih problema, koji će vas natjerati da razmislite o promjenama koje biste trebali unijeti u dnevnu rutinu. Obvezno uvedite svakodnevne male rituale opuštanja koji će vas primiriti i pomoći vam da obnovite energiju. Skloni ste ostajati prekovremeno na poslu, pa čak i žrtvovati slobodno vrijeme. Vodite računa o hrani koju jedete i rasteretite probavni trakt.

LJUBAV

Još tijekom ove godine puno toga se izmijenilo u vašim bliskim vezama. I sljedeća godina donosi nastavak pročišćavanja i otpadanja svega onoga što se krivo oblikovalo. Proljeće bi moglo donijeti početak nove veze, koja će vam omogućiti stjecanje novih iskustava o kojima ste dosad jedino mogli sanjati. Bit će to vrlo stabilna veza. Osjećat ćete se ispunjeno i sve ostalo će vam djelovati ljepše.

POSAO

Na području financija se tijekom 2011. godine neće ništa bitnije promijeniti. Nastavit ćete živjeti kao i tijekom ove godine. No promjena će biti na području karijere i društvene pozicije koju zauzimate. Ako budete pažljivi i dovoljno poduzetni, u razdoblju između siječnja i lipnja smiješe vam se prilike za napredovanje. One će biti posljedica vrlo dramatičnih promjena u strukturama upravljanja.

KAKO ZAVESTI RAKA

Kod Rakova sve ide vrlo polako i uz puno emocija. Otiđite s njima na romantičnu večeru uz svijeće u najljepšem dijelu grada. Govorite im o sjećanjima iz djetinjstva i hvalite njihovu nježnost. Prikažite im se kao netko vrlo povjerljiv s kim se mogu osjećati potpuno sigurno. Tijekom razgovora ih obvezno držite za ruke. Sitne nježnosti i mali znakovi pažnje puno znače pripadnicima ovoga vodenog znaka.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA:

Rak - Ribe
Dijelite pristup životu i razumijete se bez suvišnih riječi. Poštujete partnerove emocije i nastojite ih ne ugroziti

NAJGORE SE SLAŽE SA:

Rak - Blizanci 
Pripadnici ovoga zračnog znaka su prepovršni i preneozbiljni za vas. Ne razumiju vaše snažne emocije.

KAKVI SU U VEZI:

ONA - Obilježavaju je nagle promjene raspoloženja. Iz nepoznatog razloga u jednom trenutku je euforična, u drugome depresivna, pa je onda opet ravnodušna. Voli maštati o idealnoj vezi.

ON - Jako je predan, ali isto tako i ljubomoran. Najsretniji je kad je s partnericom kod kuće - daleko od bilo kakvih znatiželjnih pogleda. Obitelj mu je uvijek na prvome mjestu.

SRETAN BROJ: 2

KARAKTERISTIKE RAKA:

• emocionalan • brižan • zrači toplinom • tradicionalan • usredotočen na dom

Loše razdoblje: travanj, svibanj - Bit ćete pritisnuti obiteljskim obvezama i jedva pronalaziti malo vremena za sebe. Iz dana u dan bit ćete izloženi neugodnim preokretima sudbine.

Loš dan: 23. svibnja - Ovo je jedan od onih dana koje je najbolje prespavati. Odgodite sve sastanke i prepustite se ljenčarenju. Ni pod koju cijenu ne ulazite u financijske transakcije.

Dobro razdoblje: listopad, studeni - Uživat ćete u društvu s nekim koga ćete voljeti najviše na svijetu. Bit će to vrijeme u kojem ćete svijet gledati kroz ružičaste naočale.

Dobar dan: 20. studenog - Ovaj dan je idealno provesti u društvu vrlo bliskih ljudi te uživati u neobveznim razgovorima. Problemi će se rješavati sami od sebe, samo se opustite!

Poznati Rakovi:

Tom Hanks 9.7.1956.
Dalaj lama 6.7. 1935.
Nikola Tesla 10.7.1856.
Nina Badrić 4.7.1972.
Meryl Streep 22.6.1949.
Ashley Scott 13.7.1977.
Tobey Maguire 27.6.1975.
Zrinka Cvitešić 18.7.1979.
Vin Diesel 18.7.1967.
Jerry Hall 2.7.1956.
Liv Tyler 1.7.1977.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...