Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Rak (21.6. - 22.7.): Očekuju ga promjene u životu te troškovi

Rak (21.6. - 22.7.): Očekuju ga promjene u životu te troškovi
4

Odnosi s bliskim ljudima potaknut će temeljite promjene u vašem životu, na poslovnom planu bit ćete prilično uspješni i samostalni u dodijeljenim zadacima

VIDEO

Već od početka 2012. vi ćete aktivno nastojati ostvariti svoje planove. Jurit ćete na sve strane i neprestano komunicirati s mnogo ljudi. Za razliku od nekih prošlih vremena, sad ćete važne odluke donositi neopisivom brzinom te ćete pritom najčešće intuitivno birati zaista najbolja rješenja. Netko od vaše braće ili sestara povremeno bi vam mogao stvarati probleme i burno se suprotstavljati inicijativama koje budete pokretali. Preporučuje vam se da ostanete pribrani i ne prihvatite isti način ponašanja. 

Komunicirajte samo kad ste potpuno mirni i pristanite na određene kompromise. Početkom ljeta od vas će se tražiti povećan angažman u obitelji. Starije osobe tražit će vašu pomoć, a vi ćete pokazati svu potrebnu odgovornost te reagirati kako se od vas i očekuje. U drugom dijelu godine očekuju vas povremene gnjavaže vezane uz kvarove kućanskih aparata. Ti nepredviđeni troškovi neće vam baš lako pasti, no uskoro će financije opet biti u redu. Krajem godine moguć je angažman oko jednoga većeg projekta. Vaša će se kreativnost iznimno cijeniti te ćete već nakon prvih nekoliko tjedana preuzeti vodeću ulogu. To će vam promaknuće znatno osnažiti samopouzdanje.

Poznati ste kao osoba koja se ne voli nikomu nametati. Zbog toga često ostanete u drugom planu i kada doista zaslužujete biti u središtu pozornosti. Posao kojim se bavite nije vam do sada dovoljno omogućavao da izrazite individualnost. Stalno je netko drugi odlučivao umjesto vas, a vi ste samo poslušno kimali glavom. Godina pred vama trebala bi biti godina preokreta. Pružit će vam se mogućnost da se osamostalite i preuzmete veće odgovornosti. Vrlo vjerojatno ćete se odlučiti za pokretanje svojih projekata i tako si omogućiti mnogo više slobode. 

U svemu tome će vam uvelike pomagati prijatelji koji bi mogli postati i vašim poslovnim partnerima. Velike promjene dogodit će se i u odnosu s osobom koju volite. Nova 2012. razdoblje je u kojemu ćete zajednički trebati riješiti nakupljene probleme iz prošlosti. Tako ćete moći učvrstiti vaš odnos. Veoma je važno da pri svemu tome oboje budete potpuno iskreni. Osim promjena u odnosima s drugima, ni odnos sa sobom neće više biti kao prije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doživjet ćete iskustva koja će vas potaknuti da otkrijete neke nove kreativne potencijale. Kako biste ih uspjeli izraziti na pravi način, bilo bi dobro da počnete pohađati odgovarajuće tečajeve i radionice. Uz to što ćete raditi na sebi i uživati u novim područjima svojeg interesa, upoznat ćete i neke nove pozitivne ljude koji će vam unijeti još veselja i pozitivne energije u život.

Ljubav 

Ako ste u trajnijoj vezi, ona bi sljedeće godine mogla proći intenzivnu fazu snažnih promjena. Isplivat će na površinu sve što se dotad skrivalo te ćete morati donositi vrlo važne odluke. Ako sve prođe s uzajamnim razumijevanjem i kako treba, te će promjene pročistiti i dodatno ojačati vaš odnos. Ako ste slobodni i tek tražite pravu ljubav, možete biti sigurni kako ćete iduće godine nailaziti na ljude koji će vam u tome pomoći. Preko prijateljstava i povremenih veza s vrlo snažnim partnerima vrlo ćete jasno uočiti svoje unutarnje blokade i lakše ćete ih moći ukloniti.

Obitelj

U obitelji ćete vrlo često igrati ulogu dežurnoga krivca kojeg svi pozivaju na odgovornost. Što god činite, vašim ukućanima neće biti dovoljno dobro i stalno će vam nešto prigovarati. Pokušajte se ne obazirati na to te usmjerite pozornost na ono što vam je uistinu važno. Sredinom godine angažirat ćete se oko uređivanja svojega radnog prostora. Kako biste uspješno funkcionirali, vrlo je važno da u svojem domu izdvojite prostoriju koja će biti samo vaša. Tako ćete moći mirnije promišljati i lakše donositi važne odluke. Početkom ljeta u goste će vam doći netko od rođaka.

Zdravlje

Cijele će godine vaše zdravlje biti prilično dobro. Ako izuzmemo manje probleme vezane uz probavu, čak možemo ustvrditi da će 2012. donijeti iznimno stabilno zdravlje. Kod vas opće fizičko stanje najviše ovisi o raspoloženju. A kako biste bili što bolje raspoloženi, predlažemo vam da se što više družite s prijateljima. Smijeh, dobra hrana i piće u ugodnu društvu vratit će vam optimizam i potaknuti vas da svaki dan dočekujete s veseljem. Cijele godine pokušajte piti što više vode. Ona pročišćuje vaše tijelo i smiruje živce. Ako osjetite bilo kakvu uznemirenost, preporučujemo vam da se istuširate ili stavite ruke pod tekuću vodu.

Posao

Početak godine bit će ispunjen mnoštvom novih aktivnosti. Sve ćete obveze nastojati ispunjavati na vrijeme te ćete pritom razmišljati o pokretanju nekih samostalnih projekata. Vaše će se želje ostvariti s dolaskom jeseni. Tad ćete uz pomoć nekog od prijatelja moći potaknuti važne promjene. Preporučuje vam se da ništa ne forsirate jer biste se u suprotnom mogli suočiti s nepredviđenim situacijama. Pokušajte se prije bilo koje važnije odluke savjetovati s onima koji imaju više iskustva od vas. Kraj godine donosi vam sasvim konkretne financijske dobitke. 

Simbolika 

Simbolika znaka Raka blisko je povezana s obiteljskim odnosima. Ljudi koji su rođeni u tom znaku najčešće žive u vrlo tradicionalnim i jakim obiteljima ili potječu iz potpuno razjedinjenih obitelji. 

Loše razdoblje

Od ožujka do travnja - Mogli biste imati problema u komunikaciji s bliskim ljudima, a to će vas iscrpljivati.

Od listopada do studenog - Mogući su sukobi u obitelji. Vrlo ćete teško održavati svoj integritet i neutralnost.

Od prosinca do siječnja - Uspješan dovršetak nekoliko važnih projekata donijet će vam lagodniju financijsku situaciju.

Dobro razdoblje

Od veljače do ožujka - Bit ćete vrlo energični pri ostvarivanju ciljeva. Lako ćete dogovarati zajedničke poslove.

Od kolovoza do listopada - Bit ćete hrabri i odlučno ćete početi provoditi važne promjene. Kreativnost će vam biti neiscrpna. S osobom koju volite bavit ćete se sadržajima koji vam neće biti preugodni. Budite uporni.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'