Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Rak će početkom 2013. biti vrlo dobar u poslu, poslije u ljubavi

Rak će početkom 2013. biti vrlo dobar u poslu, poslije u ljubavi
4

Tijekom cijele druge polovice godine Rakovi imaju priliku upoznati ljubav svog života, a planet sreće koji ih prati najpovoljniji je tijekom rujna i početkom listopada

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Pred vama je godina za pamćenje koja u vaš život može uvesti nekoga u kome ćete odmah prepoznati svoju srodnu dušu. U prvoj polovini godine mogli biste se zaplesti u mrežu zabranjene ljubavi, no kad uvidite da premalo dobivate a previše dajete, sami ćete smoći snage izaći iz takvog odnosa. Ožujak će biti mjesec novih ljubavi, a kada Venera u lipnju uđe u vaš znak, mogli biste upoznati nekog tko će vas oboriti s nogu. Toj će se planeti pridružiti i Jupiter, planet sreće, pa tijekom cijele druge polovine godine imate priliku upoznati osobu svog života. 

Najizglednije da se to dogodi bit će tijekom rujna i početkom listopada. Iako je razdoblje od 6. studenoga pa sve do kraja godine povoljno za vjenčanja, bračni će odnosi u tim mjesecima prolaziti kroz krizu koja će srećom biti prolazna. Dobar Saturnov utjecaj mnogima među vama donosi u život mogućnost da upoznaju stranca ili visoko obrazovanu i produhovljenu osobu, za koju ćete osjećati veliku pripadnost i srodnost. 

Posao i karijera u Novoj godini

Ovo je definitivno vaša godina uspjeha! Došlo je vrijeme ubiranja plodova, pa biste mogli primiti zaslužene nagrade, priznanja i uspjehom okruniti svoja nastojanja. Vaša poduzetnost i sjajna intuicija omogućit će vam da proširite poslovne horizonte. Prekrasni poslovni mjeseci kao što su veljača, ožujak i prva polovina svibnja, pružit će vam prilike za napredak i financijski prosperitet. No tijekom travnja i druge polovine svibnja pripazite jer ćete se suočiti sa zastojima i povećanim odgovornostima u radnoj sredini. 

Ulazak Jupitera u vaš znak od 27. lipnja sve do kraja godine otvara vam mogućnosti za napredak, a naklonjeni Saturn vaša će nastojanja nagraditi uspjehom. Kolovoz vam donosi financijski uspjeh, a listopad i studeni priznanja i popularnost, osobito ako ste medijski eksponirana osoba. U rujnu pripazite s kime surađujete i pod kojim uvjetima da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

Zdravstveno stanje

Prva polovina godine odlična je za obavljanje pretraga, raznih oblika liječenja i terapije, pa čak i zahtjevnijih operacija ako tako nešto planirate učiniti. Odlično ćete se osjećati u veljači i prvoj polovini ožujka koji vam donosi smirenje i puno bolje raspoloženje. Iskoristite to pozitivno razdoblje i posvetite se sebi, svome zdravlju, izgledu i općenito završite sve ono sto ste zapostavili u posljednje vrijeme. 

Od 13. ožujka do 20. travnja bit ćete izloženi poslovnom stresu, pa neće čuditi ako ćete imati probavnih tegoba ili patiti od bolova u kralježnici. Mnogo bi vam pomogle vježbe istezanja, pilates ili bavljenje jogom. No vaša energija rapidno raste od 21. travnja te tijekom cijelog svibnja kada ćete naprosto procvjetati, biti vitalni i željni dobre zabave i društva. Od 16. 10. do 7. 12. vaše će mentalne sposobnosti zasjati, pa ćete bolje pamtiti i biti veseliji. Mnogo ćete se družiti i izlaziti, što će uvelike pomoći i da se i psihički bolje osjećate.

Najbolji dani u godini: 11. ožujka, 10. svibnja,  8. srpnja, 5. rujna , 3. studenoga

Najgori dani u godini: 27. ožujka, 25. svibnja, 23. lipnja, 18. listopada, 17. prosinca

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'