Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Internet je podijeljen: Znate li kako pravilno staviti grudnjak?

Netko je postavio pitanje na Twitteru: 'Kako zakopčavate grudnjak?' I to je bio dovoljan razlog za raspravu. Žene su se podijelite u dva tabora - plavi i crveni. A neke su rekle da grudnjak ne nose

Čini se da baš svaka tema može postati predmet za žustru raspravu na internetu. Ovog puta na red su došli grudnjaci, odnosno načini na koje ih žene oblače.

web BOLJI NJUH - BOLJI ORGAZAM 7 stvari koje možda niste znali o vođenju ljubavi i privlačnosti

Netko je postavio pitanje na Twitteru: 'Kako zakopčavate grudnjak?' I to je bio dovoljan razlog za raspravu. Žene su se podijelite u dva tabora - plavi i crveni. Jedne grudnjak kopčaju s prednje strane, a druge na leđima.

Neke žene su otišle toliko daleko da su vrijeđale druge, one koje grudnjak ne oblače na, po njima, ispravan način.

Jedne smatraju da je pravilno zakopčati ga s prednje strane pa okrenuti i navući naramenice. Druge kažu da je to 'način za žene koje su slabići' te kako je jedina pravilna metoda kopčanje na leđima. Neke je toliko šokirala spoznaja da se to ne radi samo na jedan, 'njihov' način, da su se čudile satima.

- Ja sam u šoku jer sve više žena grudnjak zakopčava s prednje strane. Oduvijek sam vjerovala da je lakše to napraviti na leđima - napisala je je jedna žena, a druga se nadovezala:

- Brže je zakopčavati ga na leđima, samo treba biti siguran da su sve kopčice zakopčane, to osjetim prstima - napisala je.

- Ja ga nikad ne otkopčavam, doslovce ga navučem kao hlače, a tako ga i skidam - prokomentirala je jedna djevojka, a druga je na to odgovorila kako ideja nije loša, ali ona ima prevelike bokove da bi svoj uspjela tako obuči.

- Nemam tih problema jer ne nosim grudnjak - priznala je jedna.

Ispunite anketu: Kako vi oblačite grudnjak? 

 

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Komentari (75)
  • znam kako ga pravilno skinut.

    29. 3. 2019,   09:18
  • Zakopčavam naprijed, otkopčavam otraga... čekam članak koji će mi reći jesam li normalna 🤣

    29. 3. 2019,   09:31
  • ja ga uopće ne nosam...smrt grudnjacima sloboda cicama juhuhuhuuuuu

    29. 3. 2019,   10:22