Obavijesti

Lifestyle

Komentari 101

Razmaženi znakovi koji će vas u vezi terorizirati za svoj gušt

Razmaženi znakovi koji će vas u vezi terorizirati za svoj gušt
1

Jeste li jedan od onih koji u vezi pokušavaju kontrolirati svog partnera, često mijenjate raspoloženja i zahtjevni ste? Ako je odgovor da, dajte oduška malo i partneru i sebi

VIDEO

1. RAK (21. lipnja - 22. srpnja)

Rak je emotivan horoskopski znak. I ako on osjeti da ne dobiva potrebnu pažnju, burno će djelovati. Oni mogu trpjeti sve dok se ne umore, a zatim počinju odgurivati partnera, što ih može zbuniti i učiniti nesigurnim. Rak je toliko osjetljiv da je teško reći što ih je na prvom mjestu potaknulo i što im je potrebno da se smire.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:39

2. ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

Škorpion je povrijeđen kad ga netko ne tretira onako kako on želi. Možda će postati ogorčen, ali on odbija objasniti zašto nije zadovoljan ponašanjem svog partnera. Oni također mogu iskaliti svoje frustracije na partneru, i bez obzira na to što će njihov partner učiniti da ih smiri, to vjerojatno neće biti dovoljno.

Ako Škorpionov partner učini nešto što on ne voli, ovaj horoskopski znak može s istim partnerom prekinuti prije nego što čuje razloge ili drugu stranu priče svog partnera. Zahtijevat će stvari od partnera koje on nije u mogućnosti dati.

3. OVAN (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan nije jedan od strpljivih znakova. Oni su impulzivni i ponekad mogu bez razmišljanja reći i najružnije stvari svom partneru. Naravno, nakon toga će osjećati grižnju savjest, ali tada je već prekasno da se izbrišu posljedice njihovih postupaka. 

Ovan može biti tvrdoglav, a kada nije po njihovom, može se naljutiti. Osjetljivi su prema vlastitim osjećajima, pa tako zaborave uzeti u obzir i svog partnera.

4. BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja)

Blizancima možete lako dosaditi. Postaju nestrpljivi prema svojim partnerima, a zatim se isfrustriraju ako shvate da partneru treba previše vremena da odgovore na ono što su Blizanci tražili od njih.

Ako postoji problem u vezi, Blizanci mogu optužiti partnera da se ne trudi dovoljno. Također će gnjaviti i žaliti se, te se odnositi prema partneru kao prema djetetu kako bi mogli manipulirati njima.

5. BIK (20. travnja - 20. svibnja)

Kada je Bik frustriran tada može zajedno sa svojim partnerom napraviti scenu u javnosti, a zatim otići čak ni ne pokušavajući pronaći rješenje. Kada partner optuži Bika da je neosjetljiv ili da djeluje bizarno, Bik će odmah optužiti partnera za takvo svoje ponašanje.

Postoje slučajevi kada njihov partner pokušava izraziti svoje osjećaje, ali ih Bik odbacuje. No, oni vjeruju da su uvijek u pravu, a ako se njihov partner ne slaže s njima, onda je očito on u krivu.

Parovi koji redovito zajedno jedu za stolom su povezaniji
Parovi koji redovito zajedno jedu za stolom su povezaniji

6. RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

Kad Ribe ne dobiju ono što žele, mogu se ponašati kao žrtva. To ipak ne uspijeva uvijek i može samo pogoršati stvari. Nije neobično za Ribe da kada se uzrujaju da naprave buku, zalupe vratima, udaraju po zidovima ili glasno plaču jer žele da njihov partner zna koliko su povrijeđeni.

Ponekad mogu i odbiti seks samo da dobiju ono što žele, ili prestati ulagati u svoj izgled kako bi obavijestile partnera da se ne osjećaju cijenjenim, piše YourTango.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru